i en annan del av brunnsvik

Alla är inte perfekta, alla har vi våra svagheter och tills nu så har vi gömt den ganska bra.
4 personer som inte är som alla andra, ni ser dem på stan och tänker att de är lika perfekta som er men innuti det perfekta så döljer sig den svåra, mörka sanningen.

  
Emma. Hon har väldigt svåra koncentrationproblem och får ibland för sig att äta saker som andra tagit/rört på. Hon har även narkolepsi, vilket gör att hon sover 2/3 av dygnet och därmed bildas koncentrationsproblemen. Hennes hörsel är mycket dålig och hör knappt någonting av vad folk säger så hon gissar sig till ett svar på en fråga ibland. Hon kan även få för sig att göra konstiga rörelser som ingen har kunnat förklarat varför men det underhåller en del i hushållet.
  
Jesper. Har väldigt lätt för att förlora kontrollen och när det väl händer så ska man ge honom romrussinglass, då blir han snäll som en bebis igen. Jesper har även tvångstankar, är perfektionist och pratar inte ofta. Jesper lärde sig prata när han var 10 år så han har svårt med uttalet och blir ganska frustrerad när folk inte hör vad han säger (det kan vara då han förlorar kontrollen, men ge honom romrussin). Jesper tror också att han är kapabel till at flyga och testat det flera ggr.
  
Marie. Tillhör en av de äldre i hushållet och är därför ganska dominerade och bestämer gärna över de yngre. Marie har så svåra perfektionsproblem och tvångstankar (hon kan städa ett hus 10 ggr om dagen, inga problem) att hon, i veckorna, får bo i ett mindre behandlingshem i stockholm för att inte skada de andra i hushållet här hemma. Marie tycker även om att klä upp sig men inte så det blir pinsamt för hon är rädd att folk ska tycka att hon ser konstig ut, så hon bryr sig om att se fin och vacker ut. Hon är även galen i skor och det finns ingen förklaring till varför, säger doktorerna.
  
Tomas. Han behöver mycket sömn och får han inte det så är hela hans dag förstörd. Och om han inte skulle få sin sömn och hela dagen blir förstörd så kan man ge han ett fiskespö och sätta honom i en båt så blir han gladare än gladast och skiner upp som solen. Och i den där båten kan han sitta i timmar och bara vika på fiskespöt fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Han gillar även verktyg väldigt mycket och tror att han är väldigt händig med dem men det slutar oftast att han slänger dem i backen eller att han själv gör illa sig på dem.

Kom-men-tera
Postat av: Anonym

Tur att vi kan gömma oss för allmänheten ute i Brunnsvik :-)

2008-07-07 @ 13:41:50
Postat av: sofie

haha, sitter jesper på en kvast?

2008-07-07 @ 15:57:10
URL: http://sofieelizabeth.blogg.se/
Postat av: Anonym

he sure does. he's sitting on a broom

2008-07-07 @ 22:34:38
Postat av: BUJ

veckans och bloggsveriges solklart bästa inlägg! ;D

2008-07-10 @ 23:27:42
URL: http://bujs.blogg.se/
Postat av: brunbjörn

men... flyger han?

2008-07-13 @ 00:43:50
URL: http://mattheweffect.wordpress.com

om du behagar

namn
bli ihågkommen

@? (osynlig)

besöksadress:

kommentar

Trackback
RSS 2.0