burgare och kyrkor

Herregud, vi har internet i lägenheten! Det blev fixat tidigare i dag, jag fick ett meddelande av Agnes, när jag satt i farfars hotellrum och hade seminarie, om att vi ÄNTLIGEN fått internet i lägenheten. Så nu har jag passat på och skype:at med både pappa och anton och "surfat" runt så fingertopparna känns ömma.
 
I dag fick Sagrada Famillia ett besök av oss tre, jag älskar den kyrkan! Den är så himla tuff att det är svårt att begripa, bara det att det är fruktkorgar på taket tycker jag är nämnvärt! Vi kom dit när klockan var ungefär 10.00 och det gick väldigt smidigt att ta sig in, det var inte så mycket folk där så det var skönt. Efter besöket åkte vi tillbaka hem för jag skulle ha seminarie vid 13.00. Eftersom vi inte hade något internet innan 13.00 så fick jag så snällt låna farfar och Ulla-Britts hotellrum där de har WiFi.
 
Efter seminariet så utnyttjade vårt nya (och ÄLSKADE) internet tills vi gick ut och åt på en jättefin restaurang som ligger ett stenkast från vår gata. Jag åt en god hamburgare, som jag kommer vara mätt på i hela mitt liv. Det hängde stora rislampor i taket som var fina att titta på, men de hade även lampor som var gjorda av gamla böcker som de hade klippt och dragit i ståltråd i och dornat, jättefina. Jag tror jag ska fråga anton om inte vi kan försöka installera en sådan när jag kommer tillbaka till Solna igen.
 
Nu är jag hemskt trött och ska sova, det är en tidig morgon som gäller i morgon också. Då ska vi upp i Montjüic och åka linbana - läskigt! Det är pensionärernas sista dag här i Barcelona och jag ska försöka hitta någon fin restaurang där de kan få avsluta sin fina resa på.
 
 
 
God natt!

Kom-men-tera
Postat av: tove

Boklamporna såg väldigt coola ut! Och Sagrada skulle jag absolut kunna tänka mig att besöka igen.

2012-09-27 @ 18:11:51

om du behagar

namn
bli ihågkommen

@? (osynlig)

besöksadress:

kommentar

Trackback
RSS 2.0