ge mig MER!

Inatt hade jag en ganska härlig men konstig dröm, en person med fräknar var på dejt med mig. Det var asmysigt, vi kollade på film samtidigt som vi var i Anders (i hagaström?!) rum. Min bror sprang omkring med sin flickvän och hällde saft på soffan men jag brydde mig inte för jag var på dejt med en fräknig person. Jätte mysigt var det, wierd though.

Idag tänker jag inte tjata om hur härlig solen har varit eller hur jävla röd jag blivit runt näsan, för idag var det ingen sol! Men det var nog den varmaste dagen på hela året skulle jag tro. Ingen jacka, inga chinos, hade man kofta så kom det svett på ryggen. Helt jävla underbart var det!
Det blev till att mysa med picknick i parken with tha polers med glass och akrobatiska stå-på-händer-charader, vilket var väldigt underhållande.
Tänk att folk alltid tittar snett på oss när vi är uti världen, är det för att vi är coola, knasiga, fula, högljudda eller dumma? (jag tror på knasiga/dumma/högljuda)

Nu, ikväll, blir det till att packa för Emma ska till Gävle imorgon, tjihoo!
Då blir det till att träffa släktingar, äta gott, vara uti villan (som snart är klar btw!) och kanske, förhoppningsvis, troligen åka lite båt. Grillning är ju en självklarhet. Flintastek med klyftpotäter och bearneise-sås. Drewl*
Jag gjorde mig faktiskt lite fin idag inför morgondagen, jag klippte min egen klugg med vår egen kökssax, gick finfint faktiskt. Inga hysteriska korta eller långa längder, utan det blev faktiskt riktigt bra. Jävla händig man kan vara utan att veta om'et.

Idga har jag haft "Don't worry, be happy" på huvudet hela dagen.
Enjoy.

dansdansknas

I torsdags hade vi temaredovisning, det kändes som om det gick asbra. Jag fick jättemycket beröm och folk tyckte att jag var jätteduktig. Men i går (fredags) så tittade vi på själva redovisingen och det såg ju riktigt skit ut, hur fasn kan folk tycka att DET såg bra ut?
Jag måste lära mig dansa.
Idag hade vi ännu en dansuppvisning, mycket dans denna vecka - HÄRLIGT!
Vi hade 3 genomgångar, första gick skit, andra gick sissodär och tredje gick verkligen bra! Så det blev lite tripptrapptrull där ett tag.

Nu ska jag ta hand om mig själv, massera fötterna, kamma håret, titta på tv, äta korv med bröd och efter det blir det film och chips!
Finnar, here i come!

Jag längtar så grymt till att åka till Gävle, nu på tisdag YAY!image15

(bita-på-naglarna-tills-de-inte-finns-dag)

Det har varit en riktig Bita-På-Naglarna-Tills-De-Inte-Finns-Längre-Dag.
Hela FU1D har varit på Sagateatern, 18 pers på lilla, lilla Saga. Varmt, må jag säga!

  

Tränat hela dagen inför imorgon, med kläder, tidningspapper och hela köret.
Rök och spotlights från 09:00 till ca 16:00, det känns som om mina lugnor har krypt en storlek.
Med mindre lugnor och upprivna fötter så är jag ändå ganska hajj på att dansa imorgon (har liksom inget val).

Imorgon är det non-stop-workout från 08:30 - 22:00, plus att det blir jogging på fredag. NÄJZ!
Hoppas att ni verkligen håller alla lemmar för mig imorgon och ni som bor i Linköping kommer och kollar, svårare än så är det inte.

Skutt och lek!

problematiken väger

Jag satt på balkongen med eftermiddagssolen gassande mot mig.
Jag hade gjort asgoda köttbullar med makaroner (inkl. sallad), dundrade på som bara den så att hela Åbylund hörde varenda ord Håkan sjöng. Det var så härligt, jag kände verkligen hur jag slappnade av.
När jag har ätit klart och lägger mig ifrån tallriken somnar jag. Vaknar upp (8 låtar senare) och tänker "gu, vad skönt med lite sol på sig". Men till min förskräckelse så var det tydligen inte så jävla skönt att ligga i solen för nu är Emma röd i ansiktet .. Och inte så där rosa/söt-röd utan RÖD/RÖD-RÖD! Så nu sitter jag här med ett glas med isvatten och rullar det fram och tillbaka på pannan.
Det blir till att ta en lång kall-dusch sedan med ordentlig skrubbning på fötterna.

  

FULLT UPP HELA VECKAN.
tisdag: so-prov, tematräning, rytmikredovisning
onsdag: tematräning, tematräning, tematräning på Sagateatern, Genrep på kvällen med React, tematräning
torsdag: tematräning, tematräning, tematräning, genrep på Sagateatern, TEMAREDOVISNING, genrep på kvällen med StreetJazzen
fredag: springa 5 km, träna inför streetföreställningen
lördag: STREETFÖRESTÄLLNINGEN
söndag: sova.


jag borde slå mig själv på käften för att jag inte redan har dessa vackra varelser.
image14


.

image16


ohoj till frälsningsarméns musikanter

Nu känns det riktigt gött att våren är kommen till Linköping!
Hoppas att våren är riktigt välkommen i Gävle också, ska dit om prick ono vecko.
Det har inte varit ett enda moln på himlen och jag svettades när jag gick hem idag (och då hade jag endast tröja och jacka inkls leggings på mig)!

shupp-i-shuppshupp-i-shupphshupp

         

2an är borta.

YOU GOTTA LOVE IT

Hade nyss SO-prov.
FYFAAN!
Man ska kunna 4 jävla grundlagar, jag kunde (kan) 3 av dem.
Men den sista som man verkligen skulle ha kunnat, ville inte ploppa upp i min hjärna under provet så både jag och Alex satt vid vårat bord helt desperata av faktat som står i min bok.
jävla regeringsformen...

Det är underbart väder och jag kunde inte ha längtat mer till att ta en promenad i solnedgången och lyssna till Håkans underbara texter så jag kan få tänka på annat och lugna ned mig en aning. Jag behöver lugnas ned, men detta jävla tema tar kål på mig och tar upp hela min vardag.

Jag går i årskurs 1 på gymnasiet, snart tar jag examen - det är inte så långt kvar, det heller. Och vafaan ska jag göra efter att jag har tagit examen?? Jag vill ju flytta till stockholm men lycka till att få lägenhet där. Inte vill jag vara någon läskig inneboende hos någon tant som lagar köttbullar dagarna i ända. Men, men mycket att tänka på men just nu är prio 1: temat, pojken, pengar, dans.

Fast det ända jag känner nu är att jag vill få pengar till att handla kläder och mat.

image6

Ett stort plus för Lovisa Burfitt för hennes extremt vackra midjekjolar och blusar.

Zigenarliv Dreamin

Håkan sitter som Karlssons klister på mitt minne, min hjärna.
"Har du tändstickor? Ja, tillräckligt om du vill bränna ned Stockholm.
 Har du vin och sprit så att det räcker att dränka fjärden full av sorger?"

Idag fick skolan ta del av våra otroligt vackra tema-dockor som vi gjort (för hand!) på våran vackra vernissage med popcorn och salta-pinnar. (Där kunde det ha blivit otroligt fel om jag skrev salta pinnar istället för salta-pinnar).
Jag hade en fet jävla kartong till docka, tror inte att en jävel fattade varför.

    

Vi började prata om våran temaredovisning som är om tre dagar (TRE DAGAR!) och då kände man hur 1 miljon fjärilar flyttade in till magen.
Jag, Sofie och Maria satt och pratade i 4 timmar på Wayne's café (tack gode gud för Wayne's) och till hälften av dessa 4 timmar bestod nog diskussions ämnet om detta tema, våra dåvarande teman och våra kommande teman. Temat är en stor del av livet nu, känner jag. Bombis på att varenda jävel kommer bli sjuk efter redovisningen.

Nu blir det till att lyssna på Håkan tills jag blir modig nog att ringa någon.

Håkan Hellström

I lördags var jag på självaste Håkan, helt jävla underbart (om man får använda sådant fult språk)!

Åkte dit med Maria och Micko. Fick skjuss av Marias syster, Anna. Tack för den, fast nu är jag dock skyldig Maria 450 spänn och Micko 50 spänn, najs säger jag bara!
Vi åkte runtruntruntruntrunt i rondeller och yrade runt i sthlm centrum, inte smart med 4 tjejor i en bild som skriker åt vilket håll Fryshuset ligge rnär i är påväg åt HELT fel håll.

På självaste konserten var det helt underbart, snygga människor, riktigt svettigt. Ja, helt underbart var det. Önskade bara att en viss person kunde vara där ..

Håkan kommer ju till Arvikafestivalen som jag kanske ska på, man måste ju ha pengar bara för att kunna åka dit.


Konichiwa!

MHA har anlänt till bloggen!
Har funderat länge på att skaffa't men har aldrig blivit av.

Emma heter jag men vill heta Ofelia. jag har pojkvän och älskar att dansa över allt annat.
Kladdkakan är en stor del av mitt liv och en stort del av min mage.
Naturen gillar jag och jag älskar våren och sommaren då jag förhoppningsvis får lite fräknar.

Mode är mysigt och jag älskar kläder (som alla andra). Jag är allergisk mot kaniner och har planterat en apelsinplanta, av misstag, när jag var liten.

Enjoy, people!

RSS 2.0