PEACE&LOVE

Idag har jag varit på arbetsintervju och det gick awesome. Det var för Omvårdnad i Gävle Kommun och jag ska få börja jobba nästa vecka troligen och det skulle ju inte direkt sitta fel med lite pengar i fickan eftersom jag drar iväg till New York den 4 aug (OBS!OBS!OBS!) och det skulle ju vara nice att typ handla något där. Men nu så laddar jag om för nästa arbetsintervju vilket är på Parkbadet i Sandviken, som vattengympaledare och jag är inte så jävla hajj på att åka dit om jag ska vara ärlig. Jag är trött och bara allmänt slut i huvudet och så om de frågar "Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord?" svaret från mig kommer troligen bli "öööööööööh...vattenko?".

Efter parkbadet så är det jag, bror och Tove som sticker till Peace & Love! Jag fick en tidig födelsedagsklapp av dem så jag får åka med dem och bo i deras tält, det ska bli superroligt faktiskt! Jag ska fan få bra platser till Jay-Z och KENT! Tråkigt att älskpojken inte följer med, det hade varit kul.

Men vi hörs på söndag då! pok

GLADANUBBAR&LAX

Eftersom inget internet befann sig ute vid vårt hus så har jag icke kunnat gett en rapport på vad som egentligen hände på midsommar hemma hos oss. Det blev som så att pappa däckade i sängen efter att ha varit otroligt rolig och krupit ner i vårt förvaringsutrymme i båten, farfar skämdes och mamma kissade på sig när vi åkte fyrhjuling. Vi badade som alltid förr (eller alltid, sedan 2 år tillbaka) och allting slutade med att mamma tog en cigg och jag och Tobbe gick över till grannarna och blev bjuden på vin, vodka och whiskey. Jag kommer inte ihåg hur jag kom hem och när jag vaknade på morgonen var jag fortfarande full. ÄLSKA MIDSOMMAR!


Lite bilder ska också visas.

FILTER

"Åh Sebastian, visst kan vi ha varit menade för varandra"
Mitt piano – Filter

Låten Filter med Mitt Piano, tycker jag är så grymt mysig - den kan man ligga i sängen och lyssna på medan man saknar någon eller myser med pojkvännen. En typisk mys-med-eller-sakna-någon-låt.
Idag så åker jag iväg till Brunnsvik med päronen, det är där vi har vårt lill hus - mitt ute i absolut ingenstans. Brunnsvik är en liten by där det mest består av sommarstugor men det är ca 20 hushåll som är året-runt-boende. Vill man kunna få rinnande vatten, kunna duscha eller spola i toaletten så får man ringa ett företag som gräver ner en slang och en tunna som töms en gång per halvår och det är inte kul när den där toatunnan är fylld för då får man duscha på max 3 min, kissa en gång per dag och att tvätta händerna är bara att glömma.

Så dit ska jag ikväll och sova över och sedan hjälpa de gamla med att laga mat till vår midsommarfest! Och som vanligt så har vi våra traditioner när det gäller midsommarafton:
* Jag, bror och pappa badar i sjön
* Mamma och bror blir osams när vi spelar sällskapsspel
* Pappa försöker komma på vad intelligent egentligen betyder
* När spriten är slut vid midnatt så tas glöggen fram
Tråkigt bara att Anton inte får vara med att uppleva dessa fina, fina.. händelser.

HEMMASTADGAD

Så!
Nu har jag kommit till rätta hemma i Gävle, flyttat ifrån Linköping och lagt gymnasiet bakom mig. Varit på Arbetsförmedlingen, blivit arbetslös och flyttat in i min lägenhet i stan i Gävle med min Anton och det är just därför inget har hänt här på bloggen för jag har haft äckligt mycket och göra tills nu.

Efter Cypernresan så var det fullt upp (typ) med studentveckan och vi har fixat med flak och dornat.
Jag tog studenten, vilket var bland det roligaste jag gjort men även bland det sorgligaste jag varit med om, att säga hejdå till mina närmaste vänner och därmed flytta 40 mil ifrån dem, fan jag hatar det. Kan bara säga att FU3D var den bästa klassen som någonsin har hänt Sverige.

För tillfället sitter jag på min balkong med mitt pack, skriver lite här, lyssnar på sommarmusik och har solen i ögonen. Detta är nog den riktiga sommardagen i Gävle, det är inga moln, blåser sådär precis lagomt och solen gassar på sådär härligt som den gör ibland.

Men från och med nu så börjar jag sommarblogga igen, wohoo (för den som bryr sig)!


men eftersom min uppladdning här suger totalt så finns bilder att se på min facebook!

RSS 2.0