Fina mobilen


Dagens händelser

Hej hallå!
I dg fick jag sova till elva, riktigt skönt! Om jag inte får min sömn så skulle jag vara så himla grinig resten av dagen. Men som tur var så fick jag sova ut, dessutom fick jag träffa min kära Helen som snart åker till Paris. Vi tog en fika på Café Esaias (jättemysigt café på drottningg.) och promenerade lite.

När jag kom hem åt jag och Anton chililasange och jag fick plugg gjort. Dessutom så köpte jag huuuur fina glas som helst på Lagerhaus. Älskar dem!


Te & ägg

Nu sitter jag i sängen och tittar på tv med fina temuggen i han'.
Jag har blivit så här jobbigt sugen på något att tugga på. Först åt jag lite ur matlådan, som egentligen är till Anton i morgon. Men sen kom jag på att det var ganska taskigt mot honom så jag gjorde två ägg istället. Ägg är SÅ gott, löv.

Jag sitter och bläddrar lite i Pluras kokbok och lurar på att göra något därur i kväll som middag. Dock har vi typ inget hemma och till pluras mat ska man ha nästan allt av allt.
Jag sitter även och beundrar vårt fina och nya matbord som vi köpte och monterade i hop i går. Det är så fint!


Long time no see

Jag veet, skitlängesedan! Men jag får bättra mig. Jag känner ett behov av att skriva av mig lite, det var ju som sagt ett bra jäkla tag sedan!

Sitter just i detta nu på väg till skolan. Det är jättetidigt och jag hade lite för mycket kaffepulver i koppen i morse och nu dansar nerverna och hjärtat masterdansen.

I'll be back


RSS 2.0