coffee, vino, dessert

Jag är kär. I Rom.

Just nu har jag inte riktigt tiden till att skriva var dag för sig och hur det var men jag kan absolut lägga upp massa mysiga bilder. Uppcomming!


departure

Näe, nu drar jag till Rom!

pusspusspuss.


HEJDÅ!




Packningspanik scen 2

Okej, jag har kommit hyggligt långt ändå. Jag står mellan två olika val att åka i väg i:

// 1. top H&M // byxor Monki // 2. linne Monki // byxor WEEKDAY //


Jag känner mig bekvämast i kläderna på första bilden men jag tycker kläderna på bild två är aningen snyggare. Det lutar i alla fall åt bild två. Vi får se hur'la blir.
Röda läppar och fjäder-earcuff'sen hänger på ändå!



pöss.

Packningspanik scen 1

Jag hatar mina kläder. Undrar om alla känner så innan man ska åka i väg?
Jag har nämligen en s.ka "ovana" att packa med mig alldeles för mycket kläder vart jag än åker och hur länge jag än stannar borta. Och min mor har gett mig ett ultimatum: Ta med dig lite kläder eller ingen shopping i Rom, för då väger väskan för mycket när vi ska hem igen. Jag hatar Ryan Air och deras policy's!

Men! Jag har i alla fall kommit så långt att jag har valt ut tre stycken outfits som jag kan ha under påskhelgen plus lite finare kläder i form av en klänning och långtröja. Jag kommer endast ha ett par skor med mig (och detta dödar min själ lite) och det är mina vita converse. De är bekväma och jag håller mig till att converse funkar till det mesta.

Detta är vad jag har kommit fram till efter en kvälls sam morgons velande bestämmande.

// skjorta & kostymbyxor Monki //

// stickad tröja & klänning H&M // linne MTWTFSS/WEEKDAY //

// linne Valient // avklippta jeans H&M //


Sen kommer paniken om vad jag ska ha på mig i dag, när vi flyger. Jag ställer bara till trubbel för mig själv.

pöss.

easterdinner á la babe

Tjohopp, nu sitter jag i sängen och lyssnar till radion som spelar lite Lykke Li och Tove Styrke. Trevligt trevligt, själv dricker jag kaffe och får liksom ingen ro. Jag är sjukt nervös och är svettig om fingertopparna.

Men för att kunna lugna ner mig själv lite så tänkte jag bara visa vilket otroligt gulligt initiativ Anton tog i går och hade köpt ett finfint påskägg till mig - FYLLT med godis och han hade en underbar idé om att vi skulle äta vår egna mini påskmiddag eftersom jag drar till Rom i dag och inte är med honom under påsken. Han är bäst och väldigt gullig.

Smaskig påskmat som Anton lagade

Finfint påskägg som Anton gav mig. Han är en underbar pojkvän.


Snart kommer packningspaniken. Snart så, vänta bara.




way to late

Tjena, sorry för dålig uppdatering men i dag har dagen varit apstressad men skitskoj med roliga skoluppgifter och ett bra humör.

Vår lilla pärla, Zacko the dog har tyvärr lämnat oss nu då jag och Anton har heldag i skolan i morgon och ingen av oss kan ta med honom på en kiss-och-bajs-promenad under dagen förrän klockan slår fem. Så min morbror och hans familj får ta hand om honom från och med nu.

Det är ju nämligen så att jag drar till Rom på Torsdag och jag pirrigast i magen över det, kan inte vänta! Ni kommer få en finfin uppdatering på vad jag ska packa och paniken
därefter.

Sov så gott nu, pöss!

Sist jag var utanför landet var jag i New York tillsammans med familj. Här är jag, med mitt långa hår och min far!




run for it

Tjo vackra vårdag!

Här sitter jag och laddar för en springtur i solskenet. Hittills har jag och zacko inte gjort mycket, vi tog en sovmorgon till 11'00 och gick ut på en snabbpromenad. Nu har jag druckit kaffe och ska bara borsta tänderna och sedan är jag i gång! Jag är lite glad över att jag får upp, det lilla jag kallar för hår i en yttepytte hästsvans.

Men nu ska jag ut och motionera en mil, woop woop!


pöss.




shake a tailfeather

Hej kära ni. Jäklar vad jag dras mellan olika alternativ. Alternativ 1. är att jag bara ska fjöl'av och äta choklad i sängen men alternativ 2. är att jag ska dra på mig springoutfiten och ta med mig zacko the dog på en springtur. Jag är mest sugen på att träna men klockan är så mycket och det är fredag. Jag får för mig att det är fulla, äckliga och jobbiga människor ute som kan skrämma mig när det är mörkt.

Det är som så att Anton har dragit i väg till Gävle över helgen, han åkte med sina päron när de började dra sig hemåt igen. Så jag och hunden är själva hemma och därför är jag väldigt rastlös. Jag har så mycket energi även fast jag bara åt jordgubbar till middag att jag inte vet vart jag ska göra av allting. Dock verkar Zacko inte så sugen på att gå ut just nu då han ligger och snarkar på mattan.
Kanske ska jag bara göra lite styrka bredvid den sovande hunden?

// jag just nu med överflödig energi //



Gött nu början Robyn Live i Stockholm. Styrka till det blir ju awesome!



pöss.

solsolsolsolsol

Grymt skönt väder i dag!

Antons päron kommer om cirka en timme, innan dess ska vi hinna städa och greja. Själv har jag inte ens borstat tänderna men jag har skrivit klart min artikel. Något gjort ändå. Jag ska försöka hinna i väg till affären och handla lite och kanske mixa ihop en mumsig paj innan svärföräldrarna kommer.

Härlig dag!

// Zacko the dog på pendeltåget i går //




hjärnkramp

Top of the mornin' to yah!

Jag har inte orkat att dra upp persiennerna ännu men jag kan skymta lite solljus utifrån. Jag sitter fortfarande i sängen och ska strax klä på mig och dra i väg till Tumba för att fota och greja inför min artikel som ska vara klar tills på måndag. Zacko the dog får självklart följa med då, hoppas att han inte tycker det är alltför läskigt att åka pendeltåg.

Hoppas ni får en fin förmiddag, pöss & kräm.





three two one

Hej Hoppsan!

Hoppas allt med er är bra, med mig är det samma gamla vana - ont i magen och en sjukt lekgalen hund som stirrar på mig och undrar varför jag inte kastar bollen?
Jag åkte i väg till skolan för ett litet möte med några lärare och jag hade en telefonintervju med en politiker i Botkyrka kommun. Intressant? Nej.
Nu är jag i alla fall äntligen hemma i en varm lägenhet med en mysig sambo, jag uppfattar Anton som automatiskt mysigare när det är kallt och regnar ute. Skönt att vara hemma ändå, snart ska det lagas mat.

En daglig dagens för det första!

//klänning topshop//skjorta monki//jacka beyond retro//väska urban outfiters//




non-toxic material

Hallå alla fagra människor!

Jag sitter hemma med en hund i sängen och vi lyssnar på P3 och myser runt. Jag var ju som sagt till vårdcentralen och gav massa blodprover för att få reda på vad det är som håller på och gör ont i min mage. Jag var där strax efter 08'00 och satt och väntade med alla prostata-gubbar att få bli stucken med nål. Fem stycken blodrör fylldes och jag fick magknip och blev lite yrslig när jag gick hem igen.

Men jag möttes av en glad hund som gjorde mig glad och jag ska gå på en promenad med honom innan jag drar iväg till skolan runt tolv-tiden. Egentligen vill jag bara ligga i sängen och äta ipren, men eftersom det inte är sådan lång tid i skolan jag behövs så är det lika bra att dra dit.

Hoppas det inte börjar blåsa ute. Kram på er!

//nålstick//

//Zacko the dog//




lilla lila tandborste

Nu drar jag till vårdcentralen och blir stucken i armen. Woop Woop!





morgonmys



Jag och Anton vaknade med en hund i sängen i morse, det var riktigt mysigt må jag påstå.




jag är högt över molnen

Halloj!
Hoppas att allt är bra med er där bakom skärmen, med mig är det sissodär. Jag har haft ett magknip som är bortom denna värld och jag ska gå till vårdcentralen i morgon för att lämna diverse prover. Jag ska få svar på proverna till 2 maj, är det några allvarliga resultat så hör de väl av sig via telefon. Därför håller vi tummarna för att de INTE ringer.

I dag har jag, Sarah, Minna och Emil hängt på Kommunalhuset i Tumba (Botkyrka kommun). Vi ska leta efter nyheter i några diarierlistor från olika nämnder och se om det finns något att skriva en artikel om, vilket vi måste för att få godkänt i delkursen. Så jag var och tittade i lite protokoll från Socialnämnden i Botkyrka och fann väl ingen direkt hisnande information men något ska man nog kunna skriva.
Nu är det fotboll på tv och Anton är fast, hunden ligger och sover i sin korg och jag har ont i magen. I morgon blir det stick i armen, hoppas allt går bra.

Ingen dagens i dag, sorry.




Zacko the dog


Haha, jäklar vad sliten lillhunden ser ut!



trampar på ett hjärta

Tjenamojs!

Solen skiner och ingen blåst, fasen vilket härligt väder!
Min mormor och morfar var här i går, de bor egentligen i Sandviken som ligger i närheten av Gävle. De var här, i Stockholm, i går med deras hund Zacko och sov över hos mig och Anton. De skulle nämligen i väg på en dunderresa först till USA och sedan iväg på en lyxig yatchkryssning över atlanten till europa och sedan hem igen och de var tvungen att sova här i Solna för att enklare ta sig vidare till Arlanda 03.00 i natten.

vi hade ett gammalt par sovandes på vår uppblåsbara madrass och nu tar vi hand om lilla hunden Zacko tills att jag drar till Rom vilket är nästa vecka, på torsdag. Åh jag längtar så tills att jag åker, så jävla gött la ska bli!





we dance to the beat

Här är några bilder från Johannas och Julias inflyttningsfest vid Hammarby Sjöstad, superskoj!


lite mat

Jag tänkte bara dela med mig lite av vår matlagning som vi gjorde i fredags, fläskytterfilé med potatis. apmums!
Först gör man en marinad som är den bästaste av den bästa. Man blandar ihop olivolja, balsamvinäger, citronsyra, basilika och lite salt och peppar. Sedan är det bara att ha i filébitar i marinaden och låta det stå i några timmar.

Samtidigt som köttet ligger och göttar sig i god sås så kan man passa på att göra diverse grönsaker och värma igång ugnen runt 200c. Skär lite potatis i små bitar och ringla över olivolja och strö flingsalt över. När ungen är klar så är det bara att skjussa in potäterna. Efter cirka en kvart/tjugo minuter kan man börja steka på köttet, ca 5 minuter på varje sida. Sedan är det klart och skitgott! Vi hade lite chilibearneaisesås och lite rödvin till, mumsmums.





hungover

Tjena, mittbena. Fasen vad jag är bakis i dag men jäklar vad skoj det var i går!
Jag kom hem runt tre-tiden, mitt i natten men välbehållen. Allting var kvar i väskan, förutom vinet. Alla var jättesöta och fina och det var sjukt najs att festa av sig lite, det var alltför längesedan jag gjorde det. Mycket värd kväll. Nu ska vi äta pizza, den ultimata bakismåltiden.

jag med läppstiftet Mandy, skitsnyggt



workout's good for you

Nu sticker jag ut för en springrunda, fan vad skönt!
Jag bestämde mig för att göra en blåbärspaj som inflyttningspresent till Johanna, så Anton fick sticka ut på köp-liste-äventyr ut till Mörby Centrum. Han är så söt och snäll. Vi hörs sedan, woop woop!

välkommen till vår stad

Hejhej! Jag sitter än i sängen med min kopp kaffe och glor på tv med min söta sambo.

I går var det en lugn men ack så skön kväll, vi lagade riktigt god mat, tittade på Så Ska Det Låta och tittade på filmen Allting Flyter. Vi drack lite vin och åt lite av den supergoda, nya glassen från SIA-glass: Berte-glass. VI köpte två olika smaker, Äppelpaj och Blåbärscheesecake. Jag själv tyckte att Blåbärs-glassen var godare än Äppelpajsglassen med tanke på att jag inte riktigt gillar äppelpaj, hehe.

Men, i kväll är det fest hos en av mina söta, urgulliga klasskamrater. Johanna ska nämligen ha inflyttningsfest och jag funderar på vad man ska ta med sig (förutom skitgott vin och några öl). Kanske ska man baka ihop någon god paj och ta med, mat uppskattas väl?

Apgod glass, smaken Kladdkaka finns även. Den måste testas!



home is wherever i'm with you.




take a minute

Här uppdaterar man segt, ser jag!

Inte med mening, tro mig. Anledningen till segt skrivande är för att jag för det första sov till 12'00, varit på vårdcentralen på undersökning, åkte till Mörby Centrum och åt med Anton, handlade mat och hämtade ut lite mediciner samt att vi har städat och lagat lite mat och grejat.

Jag fick nämligen en tid 13'40 hos en läkare på vårdcentralen här i Bergshamra, en supertrevlig och snäll liten läkare vid namn Cecilia. Hon klämde och kände på magen, min och ställde massa frågor om min kost och hur och jag åt osv. Allting slutade ändå med att jag ska tillbaka nästa vecka, aptidigt för att ta massa prover: njur- och levervärde, sänkan och massa blodprover. Troligtvis så kunde det vara allt från att jag är glutenallergiker till att jag har cystor på äggstockarna som klämmer på tarmarna. Skönt i alla fall att de vill ta massa prover och ta reda på vad det kan vara för något som gör krånglar i magen, min. Fick även lite mediciner som jag ska äta varje dag för att underlätta det onda.

Men nu väntar jag tills att klockan ska bli 18'00 så att jag kan få äta en liten Risenta-bar, sedan ska vi nog börja förbereda att koka ihop någon gott att äta tills kvällen. MUMS!

//jag förra helgen på Café Ritorno//

uppgradering

Eureka!
Titta så fint jag har dornat med min lilla sida, jag är supernöjd!

En peek på dagens förtjänas!
//oversizetröja MTWTFSS/WEEKDAY//byxor Monki//skor Scorette//smycke JFK.se//



stormvind

Ja, det kan man verkligen säga. Jäklar vad det blåser!
Nu har far & farfar varit här och hälsat på en sväng och ätit bullar och druckit kaffe, mysigt, mysigt.

Men för att berätta lite mer om varför jag var in på hälsovårdscentralen så var det för att, under redovisningen i skolan så fick jag världens magknip. Jag kunde knappt andas och jag hade väldigt svårt för att stå upp samt så fort jag tryckte på magen eller försökte spänna magmusklerna så kändes det som att jag skulle svimma pga smärtan.
Med tanke på att jag klagat över magen förr och har haft sjukt ont ganska ofta i en lång period så blev jag bara så jävla less att jag gick till hälsovårdscentralen för att beställa en tid för undersökning, jag fick prata med en sjuksköterska som sa att jag skulle boka en "akut tid" kl 08'00 i morgonbitti. Förhoppningsvis så får jag en tid i morgon, annars tänker jag för sjuttsicken klaga, och förhoppningsvis får jag svar på vad det är för grejs som håller på och förstör i magen, min.

Nu mår jag även illa, undrar om en hel middag kommer att slinka ner.

FOTON: JAG



sadness is my boyfriend

Hej ni alla! Här är jag duktig och tvättar och städar för fulla muggar. Jag har nämligen hunnit varit uppe sedan 06'00 i morse, jag har haft redovisning i skolan, hunnit pratat lite med mor, köpt nytt SL-kort, varit en sväng på hälsovårdscentralen (jag berättar mer ingående om det senare), kommit hem, städat, börjat tvätta och även fotat lite och klockan är bara 14'00! Detta är alltså vad folk kallar för förmiddagar, då jag oftast brukar dregla i min sömn bland duntäcken. Inte så pjåkigt men jag ville inget hellre än att slå sönder väckarklockan när den ringde 05'55.

Nu lyssnar jag på radion som spelar Lykke Li och väntar in att första tvättmaskinen ska bli klar, jag är ganska sömnig. Kanske ska jag ta en tuppisluris?


//fjäderearcuff's JFK.se//




morgondagen

God kväll, ni!

Shit vad jag fortfarande är sjukt mätt sedan min middag (jag skriver min middag, för Anton hatar vegetarisk mat och inte äter det) , det känns som om magen ska spricka lite. Jag kokade ihop lite fullkornsmakaroner och blandade ner det i en röra bestående av tomatsås, Sarahs hemmagjord pesto, blandbönor och soltorkade tomater - apgott med vegetariskt! Sedan hade vi lite påskmust över som jag drack till, älska must!
Jag ser både inte så mycket men även lite fram emot morgondagen, jag ser fram emot att jag kommer få träffa både min far och min farfar då de kommer förbi och hälsar på en sväng innan de drar till Milano på fredag. Det negativa är att vi har en schemalagd redovisning kl 08.00 i morgon bitti, det innebär att jag måste kliva upp 06.00 - GAH! Äckligt tidigt kallas det för.
Lite bilder på dagens bara

//t-tröja, tjocktröja & kjol från H&M//jacka Beyond Retro//skor från DinSko//


Det är inte meningen att se så sur ut.

Lucy in the sky

Hej våren!

I dag har vi haft två föreläsningar varav en var superskoj och den andra aptråkig. Vi fick, på den första föreläsningen ta fram så mycket information vi bara kunde om en person: personnummer, civilstånd, boende, skulder, föräldrarnas namn samt vart man föddes. Vi valde Gustav Fridolin och vi fick fram väldigt mycket, det är bara att ringa skatteverket och fråga snällt. Andra föreläsningen handlade om byråkratspråk, den var skittråkig och jag spelade Tiny Wings på mobilen i stället.

På pendeln hem så blev jag glad för då började solen titta fram och just nu är det blå himmel - klad hest!
Jag har börjat fått sjukt ont i magen igen så jag tror att jag ska kontakta min hälsovårdscentral och fråga om råd. Jag pallar inte att ha ont, det suger.




nöff.

svart på vitt

Solhatt och röda läppar

Vit t-tröja från MTWTFSS/WEEKDAY

Svart långklänning från H&M som jag vikt och har ett gammalt bälte till



mannen med hatten

Hepp! Jäklar vilket härligt väder dagen drog till med, ganska varmt och soligt. Nog att det blåste så att min hatt höll på att flyga av några gånger men solen fick kompensera upp det. Massa fågelkvitter och solen i ögonen när man sitter på pendeltåget får mig varm inombords.
I morse när jag vaknade var jag så sjukt trött att jag knappt tog mig upp ur sängen men jag hade även en äcklig träningsvärk sedan springturen i går, om värken blir bättre tills i morgon så drar jag nog en till runda. tränaträna!


Eftersom det fina vädret gav solsken så blev det solhatten med långkjol med en vanlig t-shirt och ett bälte till. Plus ett par röda läppar och vita converse.
(Bilder tagna med MacBook'en resulterar i kass kvalité, sorry)
Typ så här kommer jag se ut tjugofyrasju när vi åker till Rom och glassar runt, i långkjol, stor hatt och solglasögon.




diverse skönt

Jag måste få dela med mig av mina sköna kläder, sådant alla borde bära.

Stickad tröja från H&M, grå klänning från Monki

Nya leggin'sen från Monki
Med min ströja kofta från VILA, allting passade sig bra till vårjackan och de blåa NewYork-kängorna

spyspring

I dag har jag äntligen fått träna! Och inte lite heller för den delen, jag var ute och sprang tills att mina ben kollapsade, fötterna gick sönder och jag var ofantligt nära på att kräkas upp lunchen men som tur var så stannade allt där det skulle.
Jag fick nämligen lite panik i helgen efter allt flottätande och ölhävande och denna långa period av att inte ha tränat något över huvudtaget har gått mig på nerverna. Så jag bestämde mig när jag kom hem efter att ha lyssnat på rolig radio att sticka ut och springa och det slutade med att jag sprang 8 km. Kanske inte det bästa man bör göra efter att ha haft ett träningsuppehåll på lite drygt 2 veckor men otroligt skönt! Jag behövde det verkligen.

Skolan var väldigt slapp i dag, en tre timmars föreläsning blir så mycket roligare när man tar med sig egen termos. Jag tog nämligen med mig min fina, grönrandiga termos. Allting blir likt en picknick och det föreläsningen handlar om blir lite nödvändigt vetande som ett fint plus i kanten.

I dag såg jag ut så här, riktigt skönt. Åh vad jag älskar sköna kläder - puss på allt sådant.

stentvättat

Jag tänkte bara ytterligare visa hur fin min jacka är, Anton tog dessa sent i går kväll efter att vi farit och varit uppe på Monk's café, vid Norra Bantorget. Ett ölhak för riktiga ölfantaster, de brygger sitt eget öl samt har över 1.400 sorters öl. Helt underbart.

Ja, det var alltså detta som åkte på i går när vi gick ut. Väldigt simpelt och något så underbart bekvämt, jag älskar sköna kläder. Byxorna har jag endast använt en gång förutom nu, jag köpte dem på "inför-hösten-rean-2010" på H&M, den svarta oversize-tröjan är från MTWTFSS WEEKDAY, den långa vita stickade koftan är från Monki och omlotthalsduken kommer, även den, från H&M.

Och jackan är från Beyond Retro. Hjärta.



långklänning

I dag tyckte jag att vädret skulle hålla för en långklänning, men när himlen var grå så drog jag bara på mig ett par svarta leggings under

Med en tjockare tröja över

Mycket bekvämt och helt okej varmt faktiskt i detta skitväder.


regntunga skyar

Hejhejhallå!

I dag åkte bror och Tove hem till Linköping igen och vi drog en långis på stan i dag, vi började med att åka till Mariatorget för toastade surdegslimpor med chevréost och soltorkade tomater till lunch och en kaffe på DROP COFFEE.. MUMS!
Efter matmumsande så vandrade vi runt på söder och jag fick ett par leggings på Monki inköpta och storebror ett par chinos på H&M.

Men efter att ha promenerat omkring ett tag så kramades vi allihopa hejdå inne på Åhléns och jag och Anton drog vidare till Gallerix för att köpa en tavla att ha på vår tomma vägg, det blev en svartvit tavla med en charmig Audrey Hepbrun.

god brunch på Drop coffee
tovis och tobis
leggings från rean
vår audrey



klädsel

Nu är det First Aid Kit i högtalarna och rött vin i glasen, nu ska vi laga lite mat. Sedan ska bror och Tove ner till Dramaten för att se Romeo & Julia-teatern, jag och Anton åker ner för att möta upp dem för lite krog-aktiviteter. Det ska bli superskoj!
Om man bortser från min underbara nya 90-talsjacka så var detta som åkte på kroppen i dag.
fina örhänget från JFK och ruffsig frippa
ett apgammalt oversize-linne med öppen rygg från Monki
oversize-kostymbyxor från Monki
stor kofta från VILA
blåa mocka-kängor köpta i New York



gråmolnigt

Hej alla vänner, i dag när jag vaknade låg min bror och hans fru på vår uppblåsbara feting till madrass på golvet och halvsnarkade. Vi sket i frukosten och åkte till Odenplan i stället för att äta brunch på Café Ritorno som ligger längs Odengatan. Riktigt mysigt café med goda tillbehör och man fick ta hur mycket kaffe-påtår som helst, vilket är något som imponerar starkt på mig.

Nu sitter vi tar en liten paus, sedan är det vin-drickande och matlagning som gäller - lite färskpasta med soltorkade tomater och lite strimlat mums till.

Storebror Tobias
Herr & Fru Andersson/Solbeckar
Antonius
Min brunch blev laxsoppa
Jag med ena JFK-hänget




pinkmarin

Här den underbara vårjackan jag fann, från Beyond Retro

söder i vårt hjärta

Inget regn i dag inte, men det låg i luften. Det blev som så att vi drog upp på söder - åt lunch på Kafé Fåtöljen och jag fick faktiskt min vårjacka - äntligen! På Beyond Retro, en stentvättad jeansjacka, med fårpäls på kragen och lite rosa sömdetaljer. Jag älskar den, och slitigt kommer den att användas. Med ett par kängor till, åååh vad nice!

Det jag hade på mig i dag var enkelt och mycket skönt.

fina örhänget från JFK.se (som jag faktiskt fick komplimanger på, på stan)

Antons fars gamla rocktröja med Rolling Stones på

Second Skin-jeans från Cheap Monday med ett otroligt gammalt skärp till.

god morgen

Hej på er, allihopa! Ännu har jag inte stigit upp ur sängen, denna lyx med sovmorgon måste maxas ut till fullaste längd så jag tänkte att jag stiger upp när klockan slår 13.00.
I dag hade jag planerat att Anton och jag skulle dra en vals på söder och titta lite på Beyond Retro efter en ny vårjacka åt mig och Anton verkade lite sugen att strosa inne på Bruno-gallerian, kanske finner jag en vårjacka där eventuellt, men det som drar för att stanna inne resten av dagen är skitvädret. Mulet, disigt, grått och regnredo-igt. Jag tar nog med mig paraplyt - uti fall att.

Men först ska jag dricka upp kaffet, mitt. Äntligen fredag!

morgonruffs och sovtröja, mmh..


Vi höres sedan, woopwoop!