Doft av gräs

Nu går det en gubbe här utanför som klipper gräs och det luktar skolavslutning. Skolavslutning = happy thoughts, så jag är på riktigt bra humör i dag! Just nu dricker jag kaffe i min lugnan ro och står mellan valet och kvalet av att åka ner till stan och titta på fina bikinis och eventuella stickade/virkade västar. Men först ska jag dricka upp kvarstående kannakaffe och piffa upp mitt morgonruffs.

Åh vad jag saknar mitt långa hår, det är helt sjukt. Jag drömmer till och med om nätterna att jag kan sätta upp en lång hästsvans och svischa n' svoscha med.



Tjenare vad jag saknar mitt hår.

You're supernatural

Från och med nu finns inget mer plugg den här veckan för mig, jag är finito! Jag drog ju till Gävle i går för att vara på rättegång och jag fick vara med på en rättegång där en gubbe blev dömd för grovt rattfylleri, han fick fängelse och 200 500 kr i böter. Rätt åt han.

Men nu har jag skrivit klart artikel om det, så jag ska bara låta Anton läsa igenom den och sedan lämnar jag in den och sen är jag ledig hela veckan! Jag ska så ta sovmorgnar och inte göra något annat än att pilla i håret och spela tv-spel. Kanske får man ett ryck och tränar, men det gör jag inte förrän jag är frisk. Något jag faktiskt ska göra är att hitta en bikini och en virkad väst, jag vet att allting finns på H&M men jag är för tillfället så TRÖTT på H&M och deras urval. Eller, inte deras urval men att allt är så snyggt så att alla bär det. Det gillar jag inte.



pöss.

jag är fast med mig

Hallå!
När jag lyssnade till Hanna Hellqvist i Morgonpasset som läste massa bloggar (som för övrigt verkade riktigt kalajsiga) som gav mig inspiration till att skriva av mig lite. I helgen så hade jag en söt liten Nathalie från Nyköping här, vi var på öppningen av Trädgården, i Skanstull och vi hade även en mysig Eurovision-kväll hemma hos My och Irina ute i Bromma.

I dag ska jag faktiskt dra min kos till Gävle, bara över dagen dock, på grund av skolarbete. Jag ska gå på en rättegång på Gävleborgs Tingsrätt och skriva en artikel om brottet/domen osv, vi har nämligen för tillfället rättjournalistik i skolan.
Vi har inte en enda föreläsning inplanerad i schemat - sååå himla skönt. Äntligen kan jag faktiskt få bli helt återställd från min förkylning som retar mig i halsen och snorar ner min näsa genom att chilla och skriva lite.

Men nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och läsa igenom DN.se lite, sedan beger jag mig i väg till lill-staden G.



Pöss!

Radio

Hej, jag är skitseg. Men mycket att göra i skolan och det är så sjukt varmt så jag hänger mer i solen än vid datorn.
I dag så ska jag ut på stan för att göra ett radioreportage om kaffeberoende. Jag tycker det är lite läbbigt att bara gå fram till främlingar och be om åsikter men some times you gotta do watcha gotta do.

Nu håller vi tummisarna för att jag börjar skriva lite mer, woop woop!



pöss.

RSS 2.0