AVUNDSJUKA

Nu drar jag till Cypern, baby, syns om en vecka!

MEMORIES

Idag så var vi på en liten utflykt jag, anton, tobbe, tove, mamma & mormor och vi hade det supermysigt! Dock var det lite jobbigt att behöva säga hejdå till Anton, för att de åkte tillbaka till Gävle och inte jag, men desto roligare med vetskapen om att jag åker till Cypern i morgon (GAAAH!).
Nu ska jag peppa inför Cypern med de bästaste tjejorna, resväskan är packad, iPoden laddad och humöret på topp! Vi ska bara vara, sola, umgås och ha kul i en hel vecka på Cypern i Ayia Napa - jag tror det kommer bli hur roligt som helst. En riktig tjejresa!

Men vi syns om en vecka, hoppas det inte är alltför regnigt i fina Sverige medan jag blir brun på stranden med en drink i handen (teehee)!

Jag älskar min Anton så otroligt mycket, han är mitt allt.

ABITURIENTER

Igår var helt OTROLIG, en av de bästa kvällar jag har varit med om! Jag kände mig som en liten prinsessa och blev helt hög av adrenalin och intryck. Alla var så otroligt fina och alla hade ett leende på läpparna och var glada!

Det blev att jag fick gå upp vid 7 på morgonen och duscha och greja och sedan gick jag ner till frisören vid 9, sedan kom mamma, mormor och anton (som kört ända från Gävle) och hämtade mig från frisören där jag även bytt om och sminkat mig osv. Och därifrån åkte vi ner till fotograferingen där det var kallt sam satan! Sedan åkte vi hem och åt kebabpizza (SÅ värt!) och vid halv två så var det genrep för mig och Tobbe, som gick awesome! Under själva dansen/uppträdandet så var man som i extas, det var 3000 personer som tittade på en och det blixtrade från kameror och alla var så fina så man nästan ville gråta!

Men efter allt dansande så gick vi ner till parken och picknickade en stund och efter det så gick vi en runda i stan och dansade vidare där till platsen där vi skulle äta och det var även där efterfesten var - som var så otroligt rolig!

Det går inte riktigt att beskriva hur underbar gårdagen egentligen var så jag lägger upp massa bilder istället, så njut.


Tack Tobbe för att du är en underbar bror som ställde upp och var min kavaljer!

DAMDIRIDAM

Kom hem från att varit på Smultronstället, i Söderköping och sett på när flickorna lassat i sig glass (jag är pank för tillfället). Helt enorma glassar de hade där, Stephanie valde nog den glassen jag skulle ha tagit om jag hade pengar och det var en glass med en donut i, tror ni man blev lite frälst eller? Jag satt och förbannade mig över min dåliga ekonomi men Oskar åt lyckligtvis inte upp sin glass så jag och Anki högg in på den.

Efter att ha kommit tillbaka till ett kallt Linköping satte sig jag, My och Maria på Steve's och pratade på, även där fick jag sitta och titta på när de mumsade i sig klyftpotatis med dip. Så till slut gick jag hem och åt lite istället och om en halvtimme så ska jag och Tobbe iväg och träna lite baldans, balen är ju för sjutton I MORGON.


Jag kommer se konstig ut i håruppsättning, finklänning och klackskor...



Så här ser min balklänning ut och det är min mamma som sytt den, hon är så otroligt duktig. Jag är så stolt över henne. Trevligt att man ser våra utemadrasser men utemöblerna hemma är faktiskt snygga och madrasserna sjukt bekväma.

I kväll ska jag börja packa till Cypern och göra resten på söndagen, i morgon finns ingen tid till något - barabara baaaaaal.

SASSYMANII

Jag blir så arg på mig själv för att jag inte kan hitta på något roligt att göra, istället skapar jag spotifylistor, tar foton och väntar på att klockan ska bli senare så att jag kan börja tvätta. Jag ska tvätta alla kläder som ska med till Cypern och lite sängkläder osv, förstår ni.
Jag är nog inte den ända som inte riktigt förstår att vi sticker till Cypern på måndag (GAAH!), det kommer bli en helt galen och underbar resa till Ayia Napa med 6 flickor från klassen i en vecka. Och vi kommer lagom hem till studentmösspåtagningen som sker på tisdagen om lite mer än en vecka och då kommer vi vara så bruna, slitna och ha otroligt många interna skämt som resten i klassen inte kommer ha lika roligt åt.
Denna dag har spenderats mestadels på en bänk med Anki och Maria i solen, där vi kom på den underbara idén om att bila iväg till Smultronstället, som ligger i Söderköping och äta massvis med glass i morgon. Tydligen säljer de glass med center's i, jo tjenar'e - jag vet iaf vilken jag ska ta.
Nu ska jag dricka ett glas rödvin med min bror och tovetove och laga mat - Fajitas!

TAXMANNEN

Inget startar en dag som en morgon med Kent i högtalarna.

I natt kunde jag inte sova för fem öre, somnade vid ett och vaknade fyra igen och kunde inte somna om.. så jag har spenderat denna snortidiga morgonen med att kolla på filmen Avatar (som jag för övrigt älskar). Även fast skolan praktiskt taget är slut för min del så är det sjukt mycket i mitt huvud som gör att jag inte somnar:
  • "vi åker till Cypern snart"
  • "tänk om min balklänning går sönder på lördag"
  • "jag tar faktiskt studenten om ca 14 dagar"
  • ".. och vafan ska jag göra efter studenten då..?"

Men idag är det ännu en slapp dag i skolan, inget annat än betygssnack med lärarna och jag vet ungefär vad jag får i allt och PLUS att jag ser att det är klarblå himmel när jag kikar ut genom fönstret så jag tar nog på mig bikini-överdelen idag och hoppas på det bästa.
(bild från vårt älskade fik Gyllen, där vi för tillfället lever & frodas på kaffe)

FLUMMISH

Idag är en slapp dag, ska fota lite med klassen inför en avskedspresent som vi tänkte ge våra kära lärare när vi slutar. Och efter det blir det säkert en fika om jag känner några flickor i klassen rätt men jag funderar på om jag ska gå hem och typ.. sova istället, det är så skönt.
Men idag är en flum och rätt skön och avslappnad dag, en perfekt dag för att göra absolut ingenting vilket är det jag siktar på just idag.

Men nu måste jag kila iväg om jag ska hinna ner i tid, även fast jag säkert inte kommer göra det. Pok!

METALLICA

Nu har jag varit på balträning, hunnit äta, ändrat med lite bilder på bloggishen, kollat på några Scrubsavsnitt och blivit trött något så otroligt.
Jag kan inte fatta att jag frivilligt går på dessa balträningar, denna träning var ett s.k.a "genrep" inför den stora balen som är på Lördag. You see här i lkpg så är balen den största händelsen på året, större än julafton, nyår och nationaldagen tillsammans ungefär och det har varit träning varje söndag från typ februari och man tränar på 5 koreograferade danser med massa krångliga formationer. Och nu när det närmar sig den stora baldagen så är det jobbiga, långa träningar..

Jag saknar Anton sjukt mycket. Vi firade ettårsdag i helgen, det var mysigt men vi gjorde inget speciellt - vi fikade på stan, tittade på film, tog en promenad och bara var med varandra! Och nu ligger vi och "pratar" på adium (Mac's typ av msn) om hur mycket vi saknar varandra och hur bajsigt det egentligen är! Men han är bäst och ska komma och titta på mig nu på lördag, wie!

(btw så är det jag som har sytt t-shirten anton har på sig där. I'm awesome)

Han är min ögonsten.

som från marken

Så!
Nu är allt plugg gjort, inget stress kvar. Det ända som väntar nu är en finfin bal, en resa till cypern med klassen och studenten och allt detta ska hända inom en tid på 3 veckor. How messed up isn't that?

Jag hade lovat mig själv att inte blogga tills alla skoluppgifter var klara och fokusera på det och inte känna "skit, jag skulle ju ha bloggat idag.." och det har ju gått cirkus ett år nu sedan mitt sista inlägg som var väl sissodär roligt att läsa så jag tänkte faktiskt ta upp bloggandet igen, hör och häpna.

Jag tänkte att det kanske skulle vara shysst för mina klassflickor att hålla sig uppdaterad om vad jag gör om dagarna då vi säger hejdå efter studenten och jag drar till gävle och flyttar ut ifrån min lägenhet här i lkpg i sommar.
Och det som har hänt är väl att jag och gubben, anton (som jag för övrigt har börjat kallat för Vomis) har firat ett år för inte alls så längesedan, jag har legat på sjukhus i en vecka (kan skriva lite mer om det senare), jag har blivit smått kaffeberoende, jag, sofie & maria har överanvänt fraser från HipHip, jag har inte tagit körkort men jag har tatuerat mig (en liten stjärna bakom örat).

Men jag tänkte att jag äntligen har en anledning till att fota lite mer nu när bloggen är igång igen så de som ser mig dagligen kommer nog vänja sig vid att min lilla Canon följer med mig.
Men nu ska det bli till att träna bal, från 16.00 - 21.00 helt sjukt hur mycket man går in för det här. Bara hoppas att det ser riktigt finfint ut i slutet, då jag ska ha en superduperfin hemmasydd klänning á la mor och min bror ska ha frack (jag vet, jag dansar bal med min bror, I'm pathetic).

Men nu är jag igång igen, hallaw-back!

RSS 2.0