stockholm

nu sitter jag i lägenheten i stockholm och är nyvaken, mamma är på jobbet och vi ska snart mötas för att äta lunch.
Igår så var det shopping och jag gjorde av med typ 2000 kr. (okej, MAMMA gjorde av med 2000 kr åt mig)
- Stor stickad tröja - Monki
- Oversize zipmunktröja - Monki
- Velour tights - Monki
- Oversize skjorta - Monki
- Stentvättade jeans - Cheep Monday
- Bh och midjetrosor - Kappahl

Det blev mycket Monki men jag älskar Monki så det gör absolut ingenting.
Jag fick äntligen träffa micke! Vi satt och pratade om allt och ingenting och jag fick höra en massa saker om hur det är att gå på balettakademien (=spännande!)


Ni får bilder på kläderna när jag kommer hem, antagligen senare idag eller imorgon (:
puss

hyp

Jag orkar inte ta bilder längre, eller. Jag orkar ta bilder men bara det att jag orkar inte lägga in dom i datorn osv.
Jag har sett en skitsnygg fuskpälsjacka inne på H&M och jag verkligen ha den! Kanske köper den när jag är i sthlm på höstlovet.
Jag och mamma ska ha 3 skitmysiga dagar i sthlm med shopping, promenader och massor av fikabesök!
Ni kommer nog få några bilder från resan men hej på er så länge!

(Ira, sofie, marina, dvd: Pettsson och Findus, jag)


dramaturgi, check!

Nu sitter jag här och är sååå lättad för jag har precis gjort klar en stor uppgift som har tyngt mina axlar en ganska lång tid, jag har dock en till ganska stor uppgift men den gör jag klar på en kväll, hoppas jag iaf.
Nu så myser jag och storebror i mitt rum med lite morötter, tv och lite Oasis i högtalarna. Det är något med hösten som gör kvällarna ännu mer mysigare och som gör att te verkligen fyller upp sin verkan.



Jag har sådant shopping behov, men för att shoppa behöver man pengar och jag tror att jag har ca. 32 kr på mitt konto satt där rök den idén. Men det bästa är att nästa vecka är det Höstlov och på höstlovet är det roligt att vara i sthlm så eftersom mamma min bor där så tänkte jag vara hos henne i 3 dagar och där så kan jag gå crazy på alla affärer jag kan komma över!


Jag måste bara få skriva hur mycket jag älskar och respekterar min farmor.
Hon är mer än guld värd.

sofie

sofie är tråkig

23.19

Om det var någon som kollade på Sing-a-Long så måste ni väl ändå hålla med om att Marie Picasso's känningen var det fulaste jag sett. Herregud människa, kan du inte se skillnad på fina och fula klänningar? När man tänker finklänning så tänker jag slank mörk m.m men hon tänker tydligen chockrosa klänning med flera lager av rosa,vitt och svart tyll. IUÄWK!

bättre kan du, lilla vännen.

pyjamaspartey!

Det var pyjamasparty hos jimmie igår och jag ljuger då inte när säger att det var jätteroligt, skitläbbigt och mysigt.
Det är ju så att Jimmie bor mitt ute i ingenstans och vi gick en spökvandring på typ nån kilometer och Irina är jäkligt duktig på att skrämmas.
Vi kollade på Mysteriet på Greveholm (första gången jag såg den, verkade ju asrolig. Att jag inte sett det förut?) och High School Musical (den sög HÅRT och hårdare). Vi spelade lite spel, pratade och diskuterade och pratade inte om temat (applåder för oss).
Så mycket godis som jag åt igår har jag nog inte ätit sammanlagt på det här året, hittills. Jag klämde i mig en nutellaburk, massa läsk, MASSA godis, chips och två rediga portioner tacos. Låt mig nu få leva på vatten och bröd resten av helgen!







my honey in my heart

Nu är det ju så att jag inte har haft så mycket inspiration till att skriva utan det har varit mycket pluggande och öndigt mycket tv-tittande.
Jag måste ta och köpa mig en kavaj, det är helt sjukt vad jag vill ha en! Den inne på GinaTricot är mycket snygg men jag funderar på om man skulle ge sig på att sy sig en egen. Men jag tror att det är lite utanför mitt område så det är nog bäst att köpa en så att man inte ser ut som en hobo.
Jag älskar fortfarande mina Dr.Martens och mina högklackade. melikemelikemelike!
 
långt svart linne från Monki
"snöre" också från Monki
strumpbyxor från H&M (tror jag..)

Min jesper åker till Kina på söndag och jag kunde inte vara mer avundsjuk!
puss och älsk på honom

inga bilder

Tillslut somnade jag 04:30 imorse, jag levde på godisenergi och dansvilja! Jag var så otroligt danssugen när klockan var runt 2 på natten så jag satt uppe och kollade omkring på Youtube om det fanns några roliga dansklipp.
Så, idag. Jag har ordnat och sorterat i Itunes (så nu har alla album fina bilder och allt är i sin ordning) och lagt till musik. Och jag tog vara på min dansvilja och cyklade ner till dansstudion och dansade loss i typ 2-3 timmar där jag också träffade på sofie, brunbjörn, maria och robban.
- Alex låter jätterolig när han åker på magen
- varken sofie eller alex har koll
- mitt solo som jag jobbar på börjar bli ganska bra

Nu har jag ätit potatisbullar (MUMS!) och det är Beck på G.

puss på'rej


inte tackar man nej till markus

Okej klockan är nästan 3 på morgonen och jag sitter och pratar med jimmie och allt och ingenting.
Men jag har fått Markusfeber! Jag har lyssnat igenom Laakso's båda album och Markusevangeliet typ tre ggr och I am loving it! Markus är så bra (och så snygg!)  så jag dör nog lite grann i magen. Hans röst och hans texter är bara bäst.

jag har megabajstråkigt


80tal

hihi, jag exprimenterade lite igår och beslöt att jag skulle bli lockig i håret så jag rullade upp håret i hårspolarna som jag fick av farmor när jag var i Gävle. Och efter att ha gått omkring i dem spolarna hela dagen (man ser då inte snygg utt när man har sånna i håret) så tog jag ut dem igårkväll och jag såg jätterolig ut! Men nu en dag efter så är lockarna faktiskt riktigt fina, så tack kära farmor för att jag fick dessa spolar, nu kan jag vara en 80talsbrud på någon maskeradfest.
 
(ni får bortse mitt fula sjuk-ansikte och fokusera på håret)

punktpunktpunkt

Ont i halsen och längtar efter att få krama jesper, mamma, pappa, farmor eller farfar. Bara det är någon från Gävle.
Det är bara så mycket just nu, mycket i skolan, jag är sjuk, jag är väldigt ofta ensam (storebror är inte världens bästa roomie) och jag saknar familjen väldigt mycket. Känner att jag hade mått bra av att få stannat hemma i Gävle en vecka eller två..
Jag menar, när alla andra kommer hem så har dem en mamma eller pappa som frågar om dem behöver hjälp med någon läxa eller frågar vad dem vill äta till middag och dem får ha mysiga fredagskvällar när det är Doobidoo på tv. När jag kommer hem så är det ingen hemma, det är ostädat, det enda som finns i frysen är köttbullar och pyttipanna och på fredagskvällar så är det datorn som gäller.. 

Jag är bara allmänt less och trött på det mesta.

bajs

okej, nu är det ju så att jag har blivit sjuk, jay för det..
Jag hostar snart upp mina tarmar och det känns som att ögonen ska ploppa ut ur ansiktet och fryser som en galning.
Så imorgon blir det till att ligga under täcket med en kopp te och kolla Scrubs hela dagen så att jag blir frisk, Irinas order.

puss på'er

jag & storebror i london


shårry

nu sitter jag i Gävle med päronen, pojkvännen och morföräldrarna (och hudnen så klart). Det spöregnar och vi har ätit sockerkaka, gud vad jag gillar Norrland.
Mamma har varit så gullig och sytt mig en väska och jag har finslipat på mitt linne (det blev ett fint resultat!). Inte nog med det, jag var även hemma hos älskade farmor och farfar och där fick jag följande:
En pälsmössa
En lädermössa
En Tompson-jacka
Ett par lädervantar
En symaskin (som ska in på lagning)
Lock-spolar till håret
Man kommer aldrig hem tomhänt från fm&ff.

Jag köpte även en kappa igår på Lindex, mörkgrå och man kan säga att jag behövde den, det jag hitills har använt som jacka är cardigans och en tjock stickad tröja över det, hehe. Men det är mamma som betalar kappan så jag lider ingen pina.
Imorgon åker jag hem med 06.32 tåget fast jag har studiedag (...) så det nog till att sova på tåget och eventuellt plugga.
JAG KOMMER INTE FÅ TRÄFFA JESPER FÖRNS I NOVEMBER. LÅT MIG DÖ!

RSS 2.0