brake aha

jag har träningsvärk - överallt!
Har haft the ballet from hell två dagar i rad nu och mina vader/lår håller på att rinna ut i sanden. Jag är redo för slakt med andra ord.

Idag var jag en sväng på stan, inte alls pepp men jag fick syn på en riktigt najs pojk med en assnygg väska som jag ville rycka ifrån honom men han förtjänade väskan. han var snygg.
Jag har inte shoppat på eveigheter känns det som men jag måste fixa klart en 18årspresent innan jag börjar spendera pengar på annat. Och när jag är klar med presenten så är det julklappar man ska handla ist - BAJS!!

Söta Helen kom till linköping förra helgen och vi kollade på Alladin (filmen), hade en liten klassträff med mina klasskamrater och vi vnadrade på stan och åt världens fetatste kladdkaka på CaféM. Henne hade jag saknat, jag behövde lite heliflum i min vardag. puss på henne!

  

min nya mössa



vi ska sy..

Idag har jag känt mig så duktig, så!
När mamma grävde fram symaskinen och började sy våra gardiner så blev jag sugen på att sy något själv. Så jag tog fram en asgammal kjol som är ganska lång och tråkig med blommor på och gjorde den till en kort volang-kjol istället. YAY för mig!
före:efter:

lite snyggare blev den väl?

ökänd

Tematföreställningen gick bra (tack och lov) och jag känne rmig helnöjd och väldigt stolt över våran grupp! Vi fick så många positiva kommentarer efter föreställningen så att jag blev helt till mig.
Efter att ha städat klart hela Sagateatern så gick jag hem och duschade av mig 10 ton smink och 4 ton hårspray för att sedan bege mig till Hg (en pub/klubb/resturang där min bror och respektive jobbar) och äta middag med mamma. Därifrån så drog jag en vals till Maria där vi firade att temat var över.
Hela dagen var ashärlig, inte mot kvällen dock när jag fick gå hem med irina och jag vrickade foten ca 10 ggr med mina högklackade skor... Men nu mår fossingen bra.





tjo & tjim slå klackarna i taken, vi börjar bli i gasen

Idag var det högklackat på is igen (a.k.a kollade på hockey) och brynäs förlorade (fanfanfan) men det var ändå roligt att vara där, plus att jag går in gratis. JEJ!
Dem som satt raden bakom mig och min mor (mamma kom med tåget från gävle idag, hon ska kolla på dansföreställningen som äger rum imorgon) pratade så bred östgötska att man hörde knappt vad dem sa, fulare dialekt finns inte!

Imorgon så har vi som sagt dansföreställning och jag kunde inte vara mer nervös, ni vet när man känner fjärilar i magen? Mina fjärilar har typ cp och flyger omkring som tokar och dem gör så att jag vill kräkas för att jag är så jädrans nervös! Usch, jag hatar att vara nervös, för jag blir tokig - jag blir så himlans sprallig, skrikig och bara allmänt dryg, så folk kommer nog vilja döda mig när föreställningen är slut. hehe..

Ge mig pengar och modet till en pälsjacka!

 
(jag i mammas lägenhet i sthlm)


onsdag

Idag hade vi intervju med Östgöta Correnspondenten (a.k.a Corren) och dem knäppte kor tpå oss när vi dansade, så vi blir med i tidningen imorgon och vi kommer synas över hela linköping eftersom jag och Stephanie har klistrat upp våran Temaaffisch över hela Linmköpings innerstad :b
Men nu är jag kissnödig och efter det så ska jag ha ett scrubs-marathon!


dansföreställning i linköping



Min klass har en dansföreställning nu på fredag och den kommer äga fett. Så ni som bor i linköping kan ju gå och se den!

Bi thär år bi squär!

walkman

Även när jag var i sthlm så kollad ejag på lite fuskpälsjackor/västar men jag vet inte riktigt om jag skulle passa i en sådan (mamma tycker att jag är lite kockobello som gillar sånt).
Ni får avgöra om jag passar i det eller inte.

 


(haha, i sthlm så var det en tjej som kom fram och frågade var jaghade köpt mina glasögon. Men dem är egetligen ett par solglasögon som jag tryckt ur glaset ur. Så hon blev jätteglad när jag sa att det var ett par budgetglasögon)


ää

jag vet att det var herrans massa år sedan jag skrev men ni måste ha överseende när jag säger att jag är det väldigt tufft psykiskt just nu.

Här är kläderna som jag köpte i sthlm förresten.
    

Jag älskar alltihop!


RSS 2.0