Mot nya tider

Jäklar, sist jag var in här så hade dem inte hunnit ändrat så mycket. Nu fattar man ju knappt något alls längre på sidan. 
 
I alla fall, jag tänkte dra igång bloggen igen då jag ska ut på nya äventyr nu på söndag. Jag ska nämligen flytta till Barcelona i 4 månader och troligen kommer vilja skriva av mig lite, men mestadels för att nyfikna släktingar ska kunna uppdatera sig på mojito-och-tapas-livet.
 
Så nu till en början kommer det mestadels handla om stress, packning, panik, lite ångest m.m. Min mamma ringde i dag för att påminna mig om passet, "självklart" säger jag, men när jag la på så tänkte jag efter och faktiskt inte alls tänkt på att ta med mig passet. Nu har jag lagt fram det fint på köksbordet så jag INTE ska glömma det. he-he
 
Snart måste jag tänka på packning, hur sjutton packar man inför 4 mån? Jag kan knappt packa för en weekend i linköping, hur ska fyra månader i 30 grader gå till då? Om jag känne rmig själv rätt så kommer jag säkert att packa ner den där skjortan jag aldrig använder eller byxorna som känns så rätt just nu. Dunjackan kommer säkert slinka med, för att inte tala om polotörjan som passar så bra till skjortan jag aldrig använder.
Aja, den panikpackningen får jag ta hand om senare. 
 
Nu måste jag fixa kurslitteratur för 3000 :- som också ska med i väskan. hjelp.

RSS 2.0