eldar & grejar

Det snöar. Jättemycket!
Det är i princip snöat nonstop sedan i går morse, det har kommit en himlans massa snö. Och jag fryser. Jag dricker kaffe och eldar i päronens lilla eldstad som de har.
 
Men jag kan uppdatera på syfronten att en klänning är klar. Jag vet, jag ska egentligen plugga, det är därför jag är i Gävle. Men jag är i princip klar nu och ska få massa feedback från folk som läser min undersökning, efter det ska jag förbättra den ännu mer.
Men en klänning är klar, jag ska träffa Agnes senare i dag som ska kolla på den.
 
Och jag ska gå på The Knife i Stockholm också, hhihihihi.
 
heja snön.
 
 

Kjol och Kniv

Herrejistandes!

I dag köpte jag biljetter till The Knife:s konsert i Köpenhamn 12 maj. Helt otroligt ju. Trodde det var rent utav omöjilgt att fixa en biljett, men nu så har jag kirrat tre biljetter till mig, helene och nina. Så himla underbart!

I går så sydde jag en kjol, med hjälp utav mor. Vi var inne på en tygaffär i Gävle, där Agnes jobbar, men hon var inte på plats där vi köpet lite tyg. Kjolen är i krossat velour, men vi köpte även blått tyg med vita prickar som sedan ska bli en klänning avec moi!

Gillar livet nu.
Förutom att Anton är i Indien, det gillar jag inte riktigt lika mycket.

 

Kjolen!


Kniven! 

Ny tatuering

Jag har tatuerat mig!
Det var egentligen ganska längesedan, men det skulle vara en överraskning till min kära Agnes så jag har inte nämnt det till någon.
 
Mamma blev chockad, jag är fortfarande glad.
 

RSS 2.0