hesitation

Jag har kommit på en grej som jag blir lite sur över.
Om föräldrar sätter upp en massa regler och pratar om dem exakt hela tiden så får det barnen att vilja bryta dessa regler över allt i hela världen.
För om päronen säger "du måste vara hemma då, du får inte göra så, du måste följa reglerna, du måste göra så, du måste det, du får ABSOLUT inte göra detta och du får gärna komma hem tidigare än 12.00"
Ju mer regler de sätter upp ju mer vill man bryta dessa regler, de kan ju inte sätta ett koppel på en och om jag skulle råka göra fel så ger detta koppel elektriska stötar.
Och att jag har fått en extra förälder gör mig inte gladare..

Men, men nu så ska jag ut och sola skiten ur mig så jag är brunast ikväll (om man räknar ut brunbjörn då, den lilla filipinern).
Hajdihåj

raspy voice

Nu efter denna varma sommarkväll så är jag lite hes och ganska brun och jag mår prima-ballerina.
Det var gansk amånga artister där men jag var där för att höra Patrik Isaksson jätte braiga låt som jag aldrig kommer ihåg vad den heter men den går: "Jag undrar om du har kunnat ge och kunnat ta, kunnat öppna dig som jag. För att vara här och nu, för allt jag kräver är ett svar"
Någon som vet vad den heter? Jag har det på tungan men kan ej få ut'et.
Det mest tragiska var nog i slutet av denna "konsert" när Takida kom upp på scenen och ALLA började skrika, Takida suger ju! Varför älskar alla Takida, de är ju värsta lamea wannabe- the creeds. Och det roliga var ju att nästan hälften av alla takida-fans var äkta whitetrash-people. Det var en tjej som klädde sig så som jag klädde mig när vi hade whitetrash (maskerad) partaj för ett bra tag sedan, hon hade för det första en blaffig jävla tatuering på ryggen, militärbyxor, DC-skor och en magtröja (knallröd). Det var väldigt komiskt att kolla på , plus att denna brutta var aspackad vilket gjorde det hela ännu roligare.

Rebecca var riktigt på hugget och lärde mig hur man skriker som ett EMD-fan och jag försökte lära henne busvissla, inget av det gick vidare. Jag fick ett par solglasögon av Becca också som var ASSNYGGA, tack så himla mkt beccis!

image45    image46
solglasögonen som jag fick av beccis! ^

Imorgon så skulle bli uppåt 30 grader och jag ska solasolasolasola så jag blir brunbrunbrunbrun!
Sedan mot kvällen så blir det järngänget hemma hos Sofy och vi ska laga mat (tacos, hell yeah!) och mysa upp det i soffan.
Cya.


svettig fredag

Hitills har dagen varit helt underbar, riktigt varmt och soligt.
Jag hade mitt föredrag om Thermohalin cirkulation idag på svenskan, det gick jättebra. Det var bara en sak som var lite knasig, jag är inte alls rädd för våran klass över huvudtaget och jag är inte så speciellt rädd för att prata inför klassen heller men att hålla denna jävla muntliga redovisningen gjorde mig så otroligt nervös och skapade tusentals fjärilar i magen, varför? Jag började skaka jättemycket och rösten skar sig och jag började svettas, det går inte ihop i min lilla hjärna.

Vi hade ingen Moderna idag så vi solade istället, det var mysigt. Till lunch blev det kyckling som såg ut som spya men smakade väldigt gott.
På eftermiddagen så spelade vi volleyboll i Trädgårdsföreningen - mycket roligt. Dock så sög vårat lag, inte för att det känns viktigt att kunna volleyboll men det skulle vara roligt om man väl kunde. Man skulle kunna överraska alla stekgrabbar på stranden om de frågar en att vara med och de tror att man bara är en oskyldig liten brun tjej på stranden också äger man fett på't istället! Snacka om dolda kameran, utklassar dem totalt.

536702-43   536702-44

Nu blir det till att sola sedan ska jag duscha, byta om och sedan traska ned och träffa järngänget och dra en vals till Stångbron (stavning?). Det kommer bli mkt folk och varmt och väldigt roligt. jaj!

get up, stand up

Jag vaknar upp 06.00 och upptäcker att jag är 5 sekunder från att kissa på mig (jag drack väldigt mkt vatten innan jag somnade) så jag rusar till toan och sitter där i ca 5 min för att jag håller på att somna om och om igen (på toan!). Nästa gång jag vaknar så kan man tro att det är i rättan tid men nej, då har jag försovit mig med en halvtimme så jag flyger upp ur sängen, halvt sovande fortfarande, äter min frukost (som jag fick en hostattack utav), borstar tänderna och är på väg att gå ut då jag upptäcker att jag det enda jag har på mig är sovtröja + trosor. Så jag får springa in i lägenheten igen sätta på mig min bad/sommar-outfit (plus mina underbara flipflops) och traska iväg till plugget.

Väl i skolan så började vi med pilates, hur skönt som helst. Det var bara en sak som min lärare sa som jag störde mig på "stäng kroppsöppningarna". Hur jävla äckligt låter det inte? Det ända jag får upp i huvudet är att jag ser en människa sitta och knipa rumpan tills huvudet blir så rött att man ser blodådrorna i pannan och tänderna bits ihopo så hårt att de snart går av.
Bättre morgnar har jag varit med om.

I skolan fick vi leka Jamaicaner, lyssna på Bob Marley och låtsas röka brajja - riktigt najs må jag säga.
När jag kom hem så la jag mig i solen och somnade där så nu blev jag ännu brunare, vilket jag inte alls klagar över. PLUS att jag har fått mina fräknar nu, gladare kunde jag inte blivit. Så nu ser det faktiskt bra ut med det ljus/orang/bruna håret bra ut tillsammans med min lilla ytliga solbränna.
Konstigt nog så har jag lättare för att bli brun nu än förra sommaren, då fick jag steka ett bra tag innan jag fick någon färg och då blev jag bara röd och hade jag tur så övergick det i brunt och inte flagnade av som det annars alltid brukar göra. Nej, men så nu blir jag faktiskt brun efter en kort stund i solen och det är jag väldigt glad över - tack mamma!

image42

Det blev till att äta resturangmat idag (eller, resturang och resturang. Det är ett ställe runt studentbostäderna här i linköping som heter Hg som lagar god och billig mat). Det blev en riktig god hamburgare med fettiga pommes frittes, det blir till att leva på vatten och bröd resten av helgen.

Nu, äntligen har jag gjort klart allting till min svenska redovisning, förbered er på thermohalin cirkulation!
Pojken åker ju till Italien imorgon och jag är riktigt avundsjuk, eller egentligen inte, för det enda han kommer göra där är att jobba (jobba när man är utomlands, låter helt freaky) men jag är fortfarande avundsjuk att han ska åka till Italien och bo hos någon sliskig italienare. När han kommer hem är han säkert brun som en pepparkaksgubbe också, jag får steka på i solariet så jag är en aning brun när vi träffas.

Imorgon är det rixfm-festivalen som gäller fast jag kommer nog dit för att träffa folk och för att kolla på Patrick Isaksson (den enda artisten som man kan lyssna på, på den där jäkla festivalen). Det blir jag, sofy, brunbjörn och Mia som kommer rocka loss. Jag är riktigt tajj på att cykla till Berg på lördag och bada och sedan chilla med grill och sofy på kvällen, om det händer av så kommer det bli riktigt najs!


klöv och knäck

Idag var det en riktigt näjz dag.
Det var väldigt varmt så jag har vandrat runt i t-shirt (jag gjorde det otroliga misstaget imorse att ta mörkblå jeans till vardags klädsel så mina ljumskar har badat i princip hela dagen) och converse. Converse borde få pris för deras underbara skor, dem passar på ALLT och alla - alla skyltdockor i hela världen och alla människor i hela världen. Jag menar, ser du ett barn (3-5 år) med converse så tänker du "fasn vilken cool liten unge" och ser du en gammal person med converse så tänker du "så DÄR vill jag bli när jag blir gammal och skrynklig".
Jag äger hitills 3 par converse (blå-mörk-låga,svart-läder [man svettas ASMKT när man bär dem] och röda) and i'm loving it!
Aja, converse äger.
Idag så solade jag under psykologin och fick lite jobb gjort samtidigt så där blev det 2 flugor i en ända stor KA-BOOM-BUM-SMÄLL. Och tänk att under varenda (VARENDA) psykologi-lektion så börjar folk prata om hur jobbiga deras liv är, hur krångligt det har haft det och att de har varit jättedeprimerande under en period och hade självmordstankar. Detta kan endast betyda på att:
1. Folk ljuger
2. Folk vill ha uppmärksamhet och att vi andra "perfekta" personer ska tycka synd om dem
3. Våran psykologilärare, Janne är en sådan person som bara får folk att vilja öppna upp sig.
Jag tror att alla tre alternativ är sannolika.

536702-36536702-38
536702-39

Efter schoolen så blev till att äta Sia Gräddglass på gräset vid Domkyrkan med Mia, Brunbjörn och Sofy och det väldans trevligt, mkt skratt blev det. JAG HITTADE EN FYRKLÖVER! Jag har för mig att det betyder att man kommer få tur eller något liknande - inte riktigt säker.
Så vi 3 delade på denna 1-liters Sia Gräddglass, eller jag, mia och sofy delade på hälften medans brunbjörn åt upp resten (jag förstår inte hur killen har kan gå ned i vikt, det är ett mysterium).
Vi experimenterade lite vilket var roligt och gott. Bonaqua + Glass = Kladdigt
Efter en massa skratt i domkyrkeparken (?) så förflyttade vi oss ned till Hakepi och vi satt där och skrattade och diskuterade vidare. Vi såg en kopia av mig, eller de tre övriga såg en kopia av mig och "jag" såg tydligen väldigt cool ut - då blev jag glad.

Ett STORT plus till designadinblogg.se

no purple sweatshirts

Det har blivit så krångligt på senast tiden ..
Han har börjat rökt och mina skador blir inte bättre och det påverkar mitt dansbetyg - jag vet inte, det går nog över.

Igår bestämde Emma och Anki sig för att bli blondiner (eller sofie bestämde det nästan åt oss). Men som tur är så gick jag itne hela vägen utan tog ur blonderingen efter halva tiden så jag är nu ljus,ljus brun/lite orange (hur fult det än låter så tycker jag om det, det gör jag verkligen). Eftersom det är fint med ljusa färger till sommaren så tänkte jag att ljust på huvvä skulle inte vara så knåpigt.
Så nu är Emma fortfarande brunett men mkt ljusare.

När vi var på stan igår (moi, anki et sofie) så började jag prata om att jag måste börja träna mer så jag kan gå ned lite i vikt och när vi stod och pratade om det så säger en kille till mig (som jag förresten INTE känner) "Men du är ju inte alls tjock, du är ju jättefin och normal". Och då blev jag glad över att det fortfarande finns snälla människor som säger sånt till tre fjortisar som pratar om hur feta de är. Jag blir så glad!
image27image28

MAN MÅSTE ÄLSKA SOMMAREN!
och man hjular (stavning?) med vänster hand först!

Mors dag


image26

Jag älskar dig, mamma.

buzz buzz buzz

Igår så var syskonkväll till 1000.
Även fast jag och min bror är så grymt olika varandra så har vi jävligt roligt tillsammans.
Jag och min bror är helt galna i ett tvspel som heter Metal Gear Solid 3: Snake Eater och vi klarade ut det igår (för andra gången men på en annan nivå). Och jag kollade upp detta spela sedan på Google för i spelet så är det värsta historien, dem måste ha lagt ned mer tid på historien bakom spelet än på själva spelet i sig.
Det handlar om att man är en kille som heter Jack men hans codename är Snake och han skickas till Ryssland för att rädda en kille som heter Sokolov som håller på och bygger en stor jävla kärnvapenspansarvagn under order av Rysslands president som heter Krusctchev. också ska man rädda honom och det händer en massa jävla saker under tiden och man blir typ kär i en tjej som endast är ute efter en grej som heter Philosofer's legasy och hon lämnar en i slutet och allt blir jätte sorligt snyft, snyft.
Aja, jag kollade iaf upp det där på Google och det finns tydligen tre personer som är denna "Snake" skit-vrickat.. Men nu är det bara två spel kvar - vi har klarat ut tvåan och trean. Så nu är det bara ettan och fyran kvar, jaj!

Okej nu tror ni att jag är värsta geeken som inte gör något annat men vi (jag och brorsan) lagade jättegod mat också! Revbenspjäll, coleslow och klyftpotatis - drewl !! Plus att vi grillade revbenspjällen, eller vi grillade bara ena delen av den eller, vi typ rökte den för våran grill sög .. jävla engångsgrillar borde pantas!

Sedan efter spel och mat så blev "Saving private Ryan" som var väääldigt sorlig men vääldigt bra. Men om Tobbe (bror) inte hade somnat och snarkat under halva filmen så hade den nog blivit bättre.
Vi beslutade att INTE titta på schlagern för det gick säkert asdåligt ändå.

När jag skulle sova så var det en mygga som bodde i mitt rum under hela natten som höll mig vaken! När jag släckte lampan och la mig jätteskönt med täcket precis under hakan och det är så himla skönt då kommer den där jävla myggan och surrar PRECIS vid örat (tänk att den absolut måste vara precis vid örat den kan liksom inte vara vid fönstret som ÄR öppet och flyga ut!) men när jag tänder lampan och är helt tyst så ser jag ingen jävla mygga och hör ingen heller.
usch, jag hatar myggor ..

image29

nu ska jag ut och sola, hajdihå!

Stockholm

Nu gott folk har Emma (och jesper) varit i huvudstaden och haft det trevligt. Fredag-lördag-söndag
Eftersom det var hyggligt varmt i Linköping så blev det chinos med tillhörande blus, dock var det int alls lika varmt i Stockholm så Emma höll på att frysa till döds. Då när Jesper fortfarande ville gå på stan (klockan blev frammåt 18.00 - 19.00) så började jag dra till med att det blev rusningstrafik och att vi måste ge oss av om vi över huvudtaget vill komma hem säkra och bevarade - jag ljög. Shårry.
Jag kanske borde berätta att vi inte bodde på hotell utan att vi har lägenhet i stockholm (som jag mer än gärna skryter om) som ligger på Östermalm som vi bodde i.
På kvällen blev var det Indiana Jones på kanal 5 som jag ville se men inte fick se för Jesper ville inte se och började peta på mig så jag kunde inte se på filmen. Så filmen var på men inget filmtittande.

Dagen efter blev det att gå upp runt 08.00 för att äta jättegoda salladsmackor som Jesper (the cheff) gjort - huuur goda som helst, duscha, get dressed for sucess och vandra mot stan.
Väl på stan så köpte jag endast en sliskig jacka (jespers ord) inne på Beyond Retro medans Jesper gick lös med sin 3000 kronor, den jäveln ..
Han inhandlade 2 linnen (TopMan), 2 byxor (Cheap Monday), 1 par shorts (Cheap Monday), 1 par skor (Vagabond), 1 tröja (Cheap Monday) och en stickad kofta (Beyond Retro).
Varför har inte jag så mkt pengar för, JAG VILL VARA RIK!

Det har inte varit en sådan hälsosam helg om man säger så.. Alla de kilon som kommit och gått under min livstid har fördubblas under dessa 2 dagar. Jag åt (för andra gången i mitt liv) Ben and Jerry's glass och det är ju ungefär, typ, liksom hur gott som helst! helt sjuuuukt. Men det är ju förjävligt med socker ...

image20image19image24image22image23image25

YOU GOTTA LOVE THE CAPITAL


"Från den 8/5 till den 11/6 så kommer buss att ersätta tågen mellan Västerhaninge och Stockholm Central på grund av banarbete"
(Det låter jättefel i huvudet, aight?)


Översikt med digestivekex

"Frusna män söker kärlek"
Det är väl ändå en riktig hit som kanal5 har kommit på.
3 goa killar som snart börjar gå in i ålderskris som aldrig har haft ett riktigt förhållande ska vara med minst 19 tjejer dygnet runt i ung. 3 månader - helt otroligt.
De "frusna männen" har hund, skoter (såklart), villa (ena killen bor fortf. med sina föräldrar),snötraktor och för att inte glömma den älskade vedbon.
Det snöar konstant, det är askallt och det går knappt att vistas ute om du inte har 2 par underställ inkl Fjällräven-dunjacka. Och det bästa av allt - de bor i Gällevari.
Som sagt, en redig hit.

Just nu sitter jag och fuderar över när min förkylning ska gå över, den har varat i snart 2 veckor. Och det är en sån här riktig förkylning, inte en sån där lite snuvhost-förkylning, utan här är det röda-ögon-som-rinner-och-hosta-upp-tarmarna-medans-klägget-i-halsen-gör-att-du-inte-kan-prata-förkylning.

De ska ju göra en ny Indiana Jones film, eller den kommer snart ut bio så de har ju redan gjort den.
Är inte Harrison Ford typ 60+ ? jag fick se lite ur trailern (youtube 4-ever in my <3) och då får jag se en gammal man med ett grått ansikte som består mest utav skägg och halvtaskig, rynklig hy med den gammla goa Dr.Jones hatten och piskan i högsta hugg. Jag måste se den filmen, hur dålig den än blir så måste jag se den.

Imorgon åker jag till Hufvudstadten och det är rea på SOUK, tack gode gud!

.

Urk, inget passar för mig längre känner jag.
Allting blir gammalmodigt och jag vill ha nytt hela tiden, vad är det för fel på mig?
Jag vill bara ha mer och mer och mer och mer, man borde inte känna så. Kanske har jag någon sjukdom, jag har nog jag-måste-bara-verkligen-ha-någonting-för-allt-annat-suger-och-jag-tycker-synd-om-mig-själv-för-det-anism. Där har vi det, nu behöver jag bara hitta någon som kan göra ett botemedel så jag kan gå tillbaka till ett normalt stadie.

Jag har haft en riktig skitdag, alla känns dryga och jag får inget annat än skäll från min andra mamma (min broder), jag har pluggat skiten ur mig fast jag har typ tusen saker kvar att göra, jag flagnar i ansiktet så jag ser ut som en jävla orm som blivit doppat i rosa/röd färg, vi har nationella prov imorgon i Matematik A och matte är inte direkt mitt ämne så det är jag ganska stressad över och jag är helt pank.
GAH!

Jag vill bara gå tillbaka till 3årsstadiet där man precis slutat med nappen och fortfarade älskade min NallePhu-ryggsäck. Då jag fortfarande hade långt hår och hade flufftoffsar i röd och rosa färg och fick åka omkring i min vagn som var så 80-tal så det skrek om det.
Då slapp man ta hand om tvätten och åka och handla, då behövde man inte läsa ut två böcker och man slapp djupanalysera huvudkaraktärerna. 

image18

Nu på fredag så åker jag till stockholm och då kommer nog allting bli bra.
Hajdihåj

Nyttigt med information

Hej hopp i galopp!

Såjjy att det inte har blivit så mkt skrivet under senaste veckan men jag har ju varit i Gävlet och det har varit både bra och dåligt. Roligt med valborg och människor men inte alls roligt med mina knän. Jag har då fått en inflammation i BÅDA mina knän, jag kan knappt böja dem! Men jag håller i och värmer de och knaprar piller så det skriker om'et.

Jag kom precis hem efter en shoppingrunda på stan, jag inhandlade:
Strumpbyxor
Sandaler
Jeansjacka

Allting för 292 svenska riksdaler. DAKAPO!


Jag har blivit proppad med information denna vecka,
jag har tex fått reda på att:
Mässlingen är en dödlig sjukdom
Joakim Cans är sångaren i Hammerfall
Hammerfall är från Svergie
Man borde ta bort bilder från digitalkameran så föräldrarna INTE ser att man har haft fest hemma i sin lägenhet i linköping.

Det blev den alltid lika populära fikan med Johanna igår eftermiddag, flickan får bara fler och fler fräknar. Mycket latte och mycket, mycket, mycket tjatter.
Jag har också varit händig och gjort en midjekjol och en blus av en gammal klänning, riktigt snyggt blev det faktiskt.

Nu blir det till att packa till tågresan hem och städa efter mig så inte päronen hatar mig ännu mer






RSS 2.0