inköpslista

tåspetsskor   (check)
ny balettdräkt   (check)
danskläder åt sofie   (check)
danskläder åt alex   (check)
kläder på rea   (check)
hjälpa pappa att hitta ny outfit   (check)

Men jag önskar att jag hade MYCKET mer pengar än vad jag hade med mig hit till Sthlm. Jag hittade huuuuur mycket som helst inne på Weekday - jeans, tröjor, chinos, jackor, sjalar skor och ååååååh JAG VILL!!!!
Jag fick agera shoppinghjälp till pappa där jag fick honom att köpa ett par bruna mocka-skor (Gant), 2 par jeans (Cheap Monday) och en jacka/rock (French Connection)

Det jag köpte på rean är väl inte mycket att skryta om jag köpte ett vitt, stort linne med en korsettliknande snörning på framsidan - 250:- från Weekday och en Prismatröja, mörk 100 :- från Weekday.

Nu väntar jag och pappa in mor som ska bli klar på jobbet och då kommer vi möta upp henne för att ta någon drink på något inneställe i centrum. Älska Stockholm.


tendu á la second

På fredag åke rjag till sthm och då ska jag köpa danskläder, inte till mig själv utan också till Alex, Sofie och kanske My. Jag ska köpa tåspets och titta på nya balettdräkt.
Resten av tiden ska jag mysa med pappa runt i sthlm centrum - jej!

Förhoppningsvis får jag även träffa Jesper och pussa sönder honom på lördagen men sen på söndagen så åker jag hem när klockan blir sju..
JAG MÅSTE FÅ ÄTA PÅ FRIDAY'S!!! (typ världens bästaste hamburgar/resturang-ställe som har dom godaste hamburgarna i sverige, ligger vid Stureplan - I LOVE TI!)


(tåspets here i come!)

sajt

När jag vaknade hade jag rött hår, alex hade inget hår.
Jazzen var skitrolig!
Jag fick ont av mina Dr.Martens..
Imorgon ska jag (förhoppningsvis) börja på kvällskurser i balett - jaix!


Imorgon vill jag gå lös på Monkis rea men det kan jag inte för jag la pengarna på godis och busskort istället, bajsigt värre på det. Men som tur är så åker jag till Mamma och Pappa i Stockholm och är jag riktigt snäll så kanske jag kan flörta till mig något mumma!

Jag ska också skicka in mina feriepraktikpapper så att jag kan få åka till Frankrike i 4 veckor helt gratis i sommar och jag ska ansöka om stipendium och jag måste prata med en jädrans massa personer.


carpe diem

Idag har jag känt mig så där bajsig igen.. Så där olydig och fet som jag brukar känna mig på söndagar.
Jag laddade ned Benjamin Button och tittade på den (yttligare en gång) och höll på att krypa ur mina byxor för att Brad Pitt är så förbannat snygg!

Dagen idag har inte varit den bästa, har haft mycket tid på att tänka över saker och ting och bli ledsen över och framför allt vilja göra saker.
Tänkte mycket på olika människor och hur härligt det skulle vara att spendera tid med dem, jag tänkte hur härligt det skulle vara att sticka ut och springa men jag tyckte också hur härligt det skulle vara att frossa i mig allt vi har i kylen men det slutade med att jag drack vatten och tittade på film.

imorgon har vi Jazz som första lektion sen är det musik då jag ska sjunga skiten ur mig men just nu sitter jag och tittar in i ett kök i höghuset mittemot vårat och där står en kille och lagar mat i bar överkropp. me like!

Ciao!

röd choklad

Jag blev lite impulsiv igår och färgade håret rött. Jag blev ju som sagt väldigt inpirerad av filmen benjamin button och jag älskade cate blanchetts hår så nu är jag en röding :)
Jag bjöd lite folk hem till my crib och hade choklad-temakväll och ABBA singstar!
vi hade mozartkulor, chips, chips doppade i choklad, godis, massa chokladkakor, clementiner doppade i choklad, vindruvor doppade i choklad - massa choklad!



benjamin button

Hela dagen i fredags var nog den roligaste jag har varit med om på länge.
Efter skolan så gick jag, sofie och jimmieboy till Wayne´s och drack chaite som var asgötta! Efter fikandet (som höll på i 3 timmar) så skulle vi möta upp maria och stephanie vid SFbio för att hämta ut reserverade biljetter till filmen Benjamin Button. Men påvägen dit så stannade jag och sofie till vid en bankomat och bakom oss stod en kvinna som blev uppmött av sin man (antog vi) och dem pussas och kramas men efter ett tag säger hennes man "Running out of cash, eller?" och jag och sofie bryter ihop. Från det tillfället och frammåt var det nästan konstant garv.

Vi såg Benjamin Button och det var nog en av dem bästa filmerna jag någonsin har sett och fy i helvete vad BRad Pitt är snygg, jag höll på att smälta bort i biostolen!
Cate Blanchett var också helt otrolig och jag blev helt förälskad i hennes hår!

Efter filmen åt vi på en kinaresturang där en av servitörerna skulle ta kort på oss och kunde inte hitta knappen på min kamera och det blev bara kaos och vi asgarvade och kinesen hittade inte knappen och när han väl hittade knappen höll vi på att avlida av våra garv!


fikatajm och biotajm

kinestagarbilden

rackabajsare

Tillfällig status: mätt och trött
Irritationsmoment: att feta kvinnor är stolta över att dem är feta, vafan är det för grej?!
Värsta grejen!: det börjar bli vår i Linköping och jag behöver inte bära vantar längre!

(Mer om irritationsmomentet)
Det är ett program på 3an som heter Generation Fett som handlar om feta kvinnor som är stolta över att dem är feta. Och dessa feta tanter har tydligen skapat en ny fetisch där dessa tanter sätter sig på män och gnuggar röven mot deras kroppar (ja, ni läste rätt) så att killarna typ kvävs av deras oändliga fettvalkar. IEWK! Och killarna tycker OM det, det är ju det sjukaste! Killarna kan betala upp till 300 dollar per timme för att en fet tant ska sitta på dem..

Har tränat hela förmiddagen, så mina ben, armar och mage är helt slut.. Men det känns så skönt att träna, att känna att muskler bildas och svettas som en galning men man måste ha en bra workoutfit som känns bekväm för annars går den inte alls. Och det jag hade på mig idag kändes inte alls bra, ett linne som åkte nedanför sportbh:n hela tiden, uschabuscha!


Nu ska jag äta lite sojayougurt och sedan sova.
Keep'on going


cheap monday

 
1. mössan från H&M 2. linne har jag sytt själv 3. kjolen från monki

fifth avenue shoe repair

 
1. tröjan är från Fico i Gävle 2. byxor från Weekday 3. skor från Din Sko

Måste bara säga att jag älskar denna tröja, hur skön som helst och kostade runt 500-lappen. Härligt med Julrean! Får tillägga att rean på H&M och GinaTricot var inte så lyckad som jag hoppades, monki däremot slår igenom som varje år med sin underbara rea. puss på dem!

monki


 
1.Västen är begangnad 2.Tröjan är från Carlings 3.Byxor är från Weekday 4.Skor är från Din Sko 5.Mössan är från H&M

...

Förklaringen till att jag inte har skrivit någonting alls på över en månad är för att min farmor, min älskade farmor har dött i cancer. Min farmor var så mycket mer än bara en farmor, hon var min bästa vän och jag älskade/älskar henne så himla mycket. Livet kommer att bli ett stort tomrum utan henne och hon kommer alltid att vara saknad.
Jag skulle kunna vara okej med om hon hade somnat in i sin säng hemma i sitt hus, inne i hennes sovrum men att långsamt tyna bort och dö långsamt, fast i sin egen kropp under ett halvårs tid är fan inte okej och jag hatar verkligen så himla mycket saker som får detta att hända en sådan underbar person som inte skulle göra en levande person illa på något sätt.

Farmor älskade att vara ute i skogen och hon älskade även att hålla på med växter av alla slag. När man kom hem till farmor och farfar så luktade det alltid nybakat och den mysiga farmor-doften satt fast i kläderna när man åkte därifrån och varenda gång man satte sig i bilen för att åka hem så stod hon i fönstret för att vinka av oss.

Hon var positiv till allt och klagade aldrig, hon förstod alltid vad jag menade och kunde trösta en som bäst när det behövdes som mest. Hon var en sådan som kunde skicka roliga vykort bara för att det var skoj, hon ringde mig minst en gång var och varannan dag för att höra hur jag mådde.

Jag har bara jättehärliga minnen av min farmor och har nog aldrig haft en enda dålig minut med henne och det är därför det känns så otroligt sorgligt att just hon var tvungen tas alldeles förtidigt.


Men det jag kommer att sakna mest är nog att se dig i fönstret och vinka av mig när jag åkte ifrån ditt och farfars hus.

Jag saknar dig så himla mycket farmor, vila i frid.


RSS 2.0